Connect with us

Egyéb

Itt az előrejelzés – Ezen a napon érkezik a tavasz, vége a télnek!

Itt az előrejelzés – Ezen a napon érkezik a tavasz, vége a télnek!

Ma reggel még fagyra ébredtünk, de már nem sokáig kell várnunk az igazi tavaszra. Kedden szakadozottabb lehet a felhőzet, többórás napsütésre az északi, északnyugati tájakon van kilátás.

 

Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél csak néhol lehet élénk. Hajnalban -9, 0, délután 3-9 fok várható.

Szerdán ragyogó napos idő ígérkezik, csupán délnyugaton maradhat felhős az ég, de csapadék nem várható. Az északkeleti szelet több helyen élénk lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 5 és 11 fok között alakulhat.

Csütörtökön a napos időszakok mellett több helyen erősen megnövekedhet a felhőzet, kevés eső a déli, délnyugati tájakon valószínű, eleinte néhol havazás, havas eső előfordul.

Élénk, északkeleten erős lehet az északkeleti szél. Hajnalban a legtöbb helyen fagyni fog, délután pedig 5-11 fokra készülhetünk.

A fagyok aztán március 9-én szűnnek meg teljesen, akkor már hajnalban sem megy 0 fok alá a hőmérő higanyszála, a maximum hőmérsékletek pedig 10 fok fölé emelkednek, majd lassú emelkedéssel 17-re már 16 fokos csúcsokkal számolhatunk.

A nagy fordulat tulajdinképpen egybeesik a meteorológiai tavasz kezdetévek, március 21-től 17-18 fokos csúcsokra számíthatunk.

IDŐKÉP

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/itt-az-elorejelzes-ezen-a-napon-erkezik-a-tavasz-vege-a-telnek/

Continue Reading

Ajanlo

To Top