Connect with us

Egyéb

Felfoghatatlan tragédia történt! Holtan találták Andreát az édesanyát és két kisgyermekét az autóban

Felfoghatatlan tragédia történt! Holtan találták Andreát az édesanyát és két kisgyermekét az autóban

holtan találták az édesanyát és két kisgyermekét az autóban

Borzalmas eset rázta meg Melbourne-t. Egy apartmankomplexum előtt hosszú ideje parkoló autó miatt riasztották a rendőröket, akik kiérkezve elhűltek a látottaktól. A kocsi ablakai bepárásodtak és kellemetlen szagok terjengtek belőle. A kocsiban megtalálták egy édesanya és 3 éves ikergyermekei holttestét. A 35 éves Andrea Langhorst, valamint ikrei, Olivia Dryer és Adam Dryer már hosszabb ideje lehetett a kocsiban, az édesanya holtteste már erősen bomlott.

[

]

Langhorst édesapja azt mondta a rendőrségnek, hogy március 11. óta nem hallott a lányáról, ő tett bejelentést is. Mint mondta, nem álltak napi kapcsolatban, de szoktalan volt számára, hogy ilyen hosszú ideje nem jelentkezett. Az édesapa nem tartja kizártnak, hogy lánya a drogok miatt halt meg, mivel korábban is volt már gondja a szerekkel, le is tartóztatták a kábítószer miatt.

„Az ikrek voltak a büszkesége és az öröme. Csak arra tudok gondolni, hogy talán… lehet, hogy az autó járt, és elaludt, lehet, hogy a füst ellepte őket. Nem tudom” 

– kommentálta Langhorst apja, aki hozzátette, sokszor kérték a lányát, hagyja náluk a gyerekeket, szívesen felnevelték volna a feleségével, Andrea azonban hallani sem akart erről.

A halottkém egyelőre nem tudja, mi okozta a halálukat, további vizsgálatokra van szükség.

Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/igaz-tortenetek/felfoghatatlan-tragedia-tortent-holtan-2?fbclid=IwAR0TTgbBRqtg61e4UXKMvJX3ISbT_p38SrR_8U7vAzL5SBeCI3AjMqZ6TMU

Continue Reading

Ajanlo

To Top