Connect with us

Egyéb

Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is volt rákos a 25 éves anyuka

Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is volt rákos a 25 éves anyuka

A 25 éves anya kemoterápiás kezelést kapott, levették mindkét mellét majd kiderült, hogy sosem volt mellrákja!

A fiatal anya hónapokon keresztül igen erős mellrák elleni kezelést kapott, majd amikor mindkét mellét eltávolították, kiderült, sosem volt mellrákja. Hónapokig szörnyű kínokat élt át a kétgyerekes anya, közben pedig az orvosok félrediagnosztizálták.

[ ]

A biopsziát végző orvos egyetlen “kis” ballépése óriási traumát okozott a fiatal nőnek. Három évvel később, a most 28 éves Sarah Boyle úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy ország-világ előtt beszéljen történetéről. Első gyereke, Teddy születésekor, a csecsemő nem volt hajlandó csak az egyik melléből szopni, ekkor figyelt fel rá, hogy valami probléma lehet.

Mint kiderült, egy csomó volt a mellében, de megnyugtatták, nem kell aggódni, hiszen csak egy jóindulatú cisztáról volt szó. Boyle azonban nem tudott megnyugodni, és egy másik orvost is felkeresett a még pontosabb diagnózis érdekében. 2016-ban miután elvégezték a biopsziát, mellrákkal diagnosztizálták.

Az orvos arra is figyelmeztette, hogy a kemoterápia meddőséget okoz, így gondolatban Sarah arról is lemondott, hogy még valaha gyereke legyen. Szörnyű lelki kínokon ment keresztül, és még csak ezután jött a “java”: elkezdődött a kemoterápiás kezelés. Közben teherbe esett, de a kemoterápia miatt nem szoptathatta a második gyermekét, sőt még egy mellműtéten is átesett.

A tortúra után végül kiderült, hogy az egész procedúra teljesen felesleges volt, hiszen soha nem is volt rákos.

“Amikor azt mondják, hogy rákos vagy, borzasztó érzés, de, amikor kiderül, hogy feleslegesen estél keresztül az összes borzasztó beavatkozáson, az még szörnyűbb, az valósággal sokkoló”

– mondta Sarah, aki jelenleg egy jó ügyvéd segítségével szeretné kideríteni, mi is vezetett tulajdonképp ehhez a félreértéshez.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/miutan-eltavolitottak-mindket-mellet/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top