Connect with us

Egyéb

Újabb szörnyű veszteség: gyászol a magyar zenekar

Újabb szörnyű veszteség: gyászol a magyar zenekar

Újabb szörnyű veszteség: gyászol a magyar zenekar

Meghalt a népszerű zenekar korábbi gitárosa.

Facebook oldalán közölte a tragédia hírét az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, a Junkies, hogy meghalt korábbi basszusgitárosuk, Riki Church.

„Drága Riki! Próbáljuk megérteni, hogy nem vagy többé. Üresség és végtelen szomorúság marad utánad. Még tudtunk veled beszélni az elmúlt napokban, együtt reménykedtünk, hogy végül jóra fordul minden. Sajnos nem így történt. Életünk hatalmas darabját viszed magaddal. Nyugodj békében!”

– közölte szombat reggel a zenekar Facebook oldalán.

Az 53 éves dalszerző-énekest, polgári nevén Biritz Tibort elsősorban a Junkies zenekarból ismeri a közönség, csaknem a kezdetektől, összesen 26 évig volt a formáció tagja, valamint egy ideig a DisOrderLies és a Kr3ll csapatában is játszott és énekelt.

 

Riki az Egyesült Államokban nőtt fel, a zenélés mellett a rajzolásban is kiemelkedő tehetsége volt, de művészi hajlama egyedi megjelenésében is megmutatkozott.

Nyugodjon békében!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/meghalt-riki-church-junkies/vmxwslb?fbclid=IwAR2pQ27tw3ArYRt58rB–USmQVeWdx3nogc09cEFxNS59gGwT6Wz2HV2NdA

Continue Reading

Ajanlo

To Top