Connect with us

Egyéb

Micsoda dráma! Vége a karrierjének és a szerelmével is szakított a TV2 sztárja

Micsoda dráma! Vége a karrierjének és a szerelmével is szakított a TV2 sztárja

Elkeserítő dolgok történtek vele.
Az Exatlon és az Exatlon All Star egykori versenyzője, Virág András nagy kedvence volt a nézőknek. Andris korábban rendre megkapta, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint az egyik marveles szuperhős, az Amerika Kapitány.

– Most sem vagyok elhízva, mert igyekszem formában tartani a bodyt, de amikor igazi versenyalkattal rendelkeztem, tényleg nagyon hasonlítottam hozzá arcszerkezetre, meg testre is. Cingár gyereknek számítottam, 18 évesen mentem először konditerembe – kezdte a Telenovella magazinnak Andris, aki azt is elárulta, hogy az utóbbi időben több rossz dolog is történt vele, amik nagyon elkeserítették.

Egy sportorvosi vizsgálat után kiderült, hogy nem folytathatom tovább, vége a karrieremnek.

Meg kellett ezt emésztenem… Huszonöt esztendőt lezárni úgy, hogy te még azért érezted magadban az erőt, nem egyszerű. Leszakadt a retinám. Sajnos, ezzel így nem engednek már küzdősportolni… – magyarázta szomorúan, és azt is megemlítette, hogy a magánéletében sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna: Costival már nincsenek együtt. Bár nem volt könnyű meghozni ezt a döntést – hónapokig őrlődött – de úgy érezte, kell egy kis szünet.

– Nem szégyen, ha kettőt visszalépünk, hogy utána tízet haladjunk előre… – magyarázta az egykori exatlonos, aki mindezek ellenére igyekszik pozitívan tekinteni a jövőbe.

Continue Reading

Ajanlo

To Top