Connect with us

Egyéb

Itt az MVM nagy bejelentése – Eddig marad a rezsicsökkentett ár Magyarországon

Itt az MVM nagy bejelentése – Eddig marad a rezsicsökkentett ár Magyarországon

A rezsicsökkentés hosszú hónapok óta egy nagyon fontos kérdés Magyarországon, a kormány korábban hozott árstopjai miatt mindenkit foglalkoztat, hogy mi vár ránk a 2023-as évben.

 

Lantos Csaba, az MVM konferenciáján elmondta, hogy egész évben nem emelkedik sem a gáz, sem az áram, sem pedig a távhő rezsicsökkentett lakossági ára és a rendszerhasználati díj emelésére sem kerül sor.

Mindez nagyszerű hír, hiszen ez azt jelenti, hogy idén nem kell még egyszer fogni a fejünket azért, hogy vajon mekkora áremelés várható.

Az energiaválság egy hatalmas problémát okoz Európa-szerte, ezért a kormány feladata elsősorban az, hogy erre a problémára olyan megoldást találjon, ami sem a magyar gazdaságot, sem pedig a magyar háztartásokat nem veszélyezteti. Lantos Csaba elmondása szerint az energiaárak drasztikus emelkedése nagyban mérséklődött a tavalyi évhez képest, a gáztárolóink fel vannak töltve, bár ez részben köszönhető az enyhe télnek is, de nagyban annak, hogy az emberek megpróbáltak “spórolni” a fűtéssel.

„Úgy tűnik, hogy eltelt tél, persze tegyük hozzá, hogy enyhe volt a tél és a korábban megtett intézkedések, azaz a gáztárolók fel voltak töltve, ez mind oda vezet, hogy ezt a telet már mindenféle gond nélkül megússzuk, a magyar családok és vállalkozások védelme rendelkezésre áll.”

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/itt-az-mvm-nagy-bejelentese-eddig-marad-a-rezsicsokkentett-ar-magyarorszagon/

Continue Reading

Ajanlo

To Top