Connect with us

Egyéb

Ki hány embert vesz észre a rajzon – aki HAT embernél is többet talál meg, annak KIEMELKEDŐEN MAGAS a vizuális intelligenciája (TELJES KÉP és MEGOLDÁS a cikkben!)

Sokak számára nyújtanak kihívást és szórakozást azok a feladatok, amelyek vizuális megoldóképességünket teszik próbára, illetve fejlesztik, és ezzel párhuzamosan az egész agyunkat megtornáztatják. Ma egy ilyen rejtvényt hoztunk Neked.

Ahogy látod, egy meglehetősen energikus színvilággal rendelkező, különleges festményt ábrázoló képpel van dolgunk, ezen fogunk “dolgozni”. A kép Octavio Ocampo mexikói festő  „A Tábornok családja” című festménye.

A feladat pedig nem túl bonyolult, helyesebben nem látszik annak. Embereket kell keresni a képen! Többen is kipróbáltuk, de az összes alakot egyikünknek sem sikerült megtalálnia, bár volt, aki elég közel jutott. Elvileg minden 10. embernek sikerül csak az össze alakot megtalálnia.

Te hány alakot látsz?

A megfejtést (hogy hány ember van a képen), lent találod:

*

*

*

*

*

*

*

Megfejtés: a festményen 9 ember vehető ki! Ha mind megvolt, nagyon magas a vizuális intelligenciád!

Oszd meg a cikket, hogy a barátaid is próbára tehessék magukat! (De a megfejtést ne áruld le nekik 🙂

 

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/ki-hany-embert-vesz-eszre/?fbclid=IwAR103iPzffBRsua3SEYHIPqQLhe0Y_KqN0snM7b64oi5SnuyV6TjsfTPR-w

Continue Reading

Ajanlo

To Top