Connect with us

Egyéb

Nem válnak el !Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét

Nem válnak el !Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét

De ha igazi kötődés a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba.

[

]

Év elején Bence új konklúziókkal tért haza a zarándokútjáról, később meg is osztotta a gondolatai: „Visszataláltam önmagamhoz, tudom már az utamat. (…) Mindent leírtam, hogy hogyan szeretném, hogy kinézzen egy napon, egy hetem, akár egy éven, az egész életem. (…) Meghoztam a döntésemet, de visszajön az ember a civilizációba, és nagyon nehéz, főleg az elején ezekbe beleállni, de nagyon sok mindent tudok tartani – mondta saját videóműsorában Bence, aki azóta is elejt egy-egy mondatot.

Nemrég Adélnak is lehetőséget adott arra, hogy műsort vezessen, ez annak a jele, hogy egyenrangú félnek tekinti a párját. Arra vonatkozóan is elszólta magát, hogy ideje elutazniuk kettesben. Amikor az egyik vendég épp olaszországi kiruccanásáról mesélt, felcsillant a szeme, megfogta Adél kezét és megeskette, hogy itt és most ígérjék meg egymásnak, hogy elutaznak valahová kettesben. Erre már csak a Dancing vége után lesz lehetőségük.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nem-valnak-el-csobot-adel-es-istenes/2?fbclid=IwAR0dBq1epY-MyDRCsvvaaVeB3X14cxjv-rMq6lhde8wW1vs0ZxzUl8Zmfb0

Continue Reading

Ajanlo

To Top