Connect with us

Egyéb

Kenu rejti a Duna mélyén VV Fanni holttestét

Kenu rejti a Duna mélyén VV Fanni holttestét? – Egy új, elgondolkodtató elmélet oldhatja meg az utóbbi évek legrejtélyesebb gyilkosságát

Elképzelhető, hogy öt év után egy, a Novozánszki Fanni-ügyben semmilyen szinten nem érintett áramlástani mérnök oldja meg az utóbbi évek legrejtélyesebb gyilkosságát. A ValóVilág egykori szereplőjének családját képviselő ügyvédnél jelentkezett a szakember, aki igen érdekes és elgondolkodtató elmélettel állt elő.

– A Fanni-ügy az első perctől fogva nagyon foglalkoztatja a civil embereket is. Rengeteg levelet kapok a mai napig, különböző teóriákkal, persze ezeknek az írásoknak a nagy része nem vehető komolyan. Volt, aki a túlvilágról kapott üzenetet Fannitól, más pedig a sarki kisboltban látta. Amit azonban ez a szakmérnök jelzett, majd szóban is elmondott, még számomra is elgondolkoztató – mesélte lapunknak dr. Lichy József.

Az egykori valóságshow-szereplő 2017. november 20-án tűnt el. Holtteste a mai napig nem került elő. A bíróság álláspontja szerint a fiatal lányt B. László ölte meg. Első fokon a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla. Fellebbezés miatt az ügy másodfokon folytatódik.

A rejtélyes ügy tehát még nem zárult le, de egy áramlástani szakember segíthet a megoldásban. Az elmélete szerint a fiatal lányt a gyilkosa egy kenuba tette be és azzal együtt süllyesztette el a Duna mélyére. Teóriája abból indul ki, hogy a Fanni megöléséért elítélt a gyilkosságot megelőzően ellopott egy kenut, amiért ki is zárták a sportegyesületből, ahol addig tag volt.

B. László első fokon életfogytiglanit kapott, az ügy most másodfokon van / Fotó: Pozsonyi Zita

B. László első fokon életfogytiglanit kapott, az ügy most másodfokon van / Fotó: Pozsonyi Zita

– A kamerafelvételek, illetve a GPS-adatok alapján nem kérdés, Fanni eltűnését követően Szalkszentmártonban járt B. László, és lement a Dunához. A rendőrség speciális eszközökkel és búvárokkal át is kutatta annak idején a folyó azon szakaszát, ahol a gyilkos a vízbe dobhatta a már halott áldozatát. Eredményre azonban sajnos nem jutottak – emlékezett vissza az ügyvéd. – Ám mi van, ha berakta a hullát a kenuba, és a hajót a testtel együtt elsüllyesztette? Ebben az esetben hiába termelődnek gázok, a hajó nem engedi feljönni a testet a víz felszínére, a radarok pedig nem ilyen tárgyak megtalálására alkalmasak. Ehhez speciális, régészeti radarra lenne szükség. Lehet, hogy végig ott volt a megoldás a szemünk előtt, csak ilyen formában senki nem rakta össze az információkat? Talán most is megtalálható a víz alján a kenu, benne Fanni maradványaival. Érdemes ezen elgondolkodni.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/vv-fanni-holttest-mernok-kenu-radar/42csgm6?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top