Connect with us

Egyéb

Madeleine McCann szülei beleegyeztek a magát a lányuknak mondó lengyel nő DNS-tesztjébe

Madeleine McCann szülei beleegyeztek a magát a lányuknak mondó lengyel nő DNS-tesztjébe

Az eltűnt brit kislány, Madeleine McCann szülei beleegyeztek, hogy a magát a gyermeküknek valló lengyel nő DNS-tesztet csináltasson. Julia Faustyna és a szülők ugyanúgy várják, hogy kiderüljön az igazság, akár örömteli, akár szomorú tény kerül napvilágra.

Mint ismert, Gerry és Kate McCann akkor 3 éves a portugáliai vakációjukon: most a házaspár úgy döntött, utánajárnak Julia Faustyna állításának, miszerint ő az elrabolt kislány – írja a .

Julia Faustyna elérte a célját: felfigyeltek rá, sőt, DNS-teszt készül; ám sokan megkérdőjelezik a mentális egészségét

A 21 éves Faustyna idén februárban vált internetes szenzációvá, miután a közösségi médiában @iammadeleinemccann néven kezdett el posztolni. A hét elején azzal frissítette az Instagram-bemutatkozóját, hogy „Kate és Gerry McCann beleegyezett a DNS-tesztbe”.

, s mind a szülők, mind a fiatal nő megnyugodhat, bármilyen eredményre is jut a vizsgálat.

Faustyna számos bejegyzése dokumentálja a nyilvánvaló fizikai hasonlóságokat közte és Madeleine között, beleértve egy jellegzetes barna foltot mindkét lány jobb íriszén. „Hasonlóak a szemeim, az arcformám, a fülem, az ajkaim, és nekem is hasonló a fogaim közötti rés, mint Madeleine-nek” – írta az egyik bejegyzésben több, önmagáról és az eltűnt kislányról készült fotó mellé.

„Tudnom kell az igazságot. Szükségem van egy DNS-tesztre, és beszélnem kell Madeleine szüleivel. Segítsetek” – szólt a lengyel nő internetes segítségkérése. Ő egyébként megosztotta annak az embernek a képét is a közösségi oldalán, akit a kislány elrablásával vádolnak. Bár nem világos, hogy , a posztjaiban utalásokat tesz arra, hogy egy német pedofil áldozata lett.

A közvélemény Faustyna Instagram-profilja láttán aggodalmakat fogalmazott meg a nő mentális egészségével kapcsolatban.

Julia mentális egészsége ebben a pillanatban nem jó” – osztotta meg a perzsa médiumként is ismert dr. Fia Johansson szóvivő a véleményét. „Segítségre van szüksége” – folytatta, megjegyezve, hogy Faustyna háttere kihívásokkal teli és zűrös.

Eleinte a szülőket gyilkossággal gyanúsították, ám nem sokkal később hatalmasat változott a hatóság véleménye

Bár a helyi hatóságok kezdetben azzal gyanúsították Gerryt és Kate-et, a szülőket, hogy megölték a lányukat, majd eltüntették a holttestét, a nyomozók később azt feltételezték, hogy Madeleine-t valószínűleg egy .

A hatóságok állítólag még mindig nyomoznak a 45 éves Brückner ügyében, akit 2022 áprilisában hivatalosan is gyanúsítottként azonosítottak a McCann-ügyben. A férfi jelenleg hétéves büntetését tölti, amiért 2005 szeptemberében megerőszakolt egy 72 éves nőt az üdülőhelyen.

Az információk szerint ezermester volt Praia de Luzban a kislány, Madeleine eltűnésének idején.

„Üdvözöljük a hírt, hogy a portugál hatóságok egy német férfit ‘arguidónak’ [gyanúsítottnak] nyilvánítottak szeretett lányunk, Madeleine eltűnésével kapcsolatban” – írták a McCann család a honlapján, miután Brücknert tavaly hivatalosan megnevezték.

„Bár a lehetőség csekély, mégsem adtuk fel a reményt, hogy Madeleine még életben van, és újra találkozhatunk vele” – nyilatkozták a szülők.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/madeleine-mccann-szulei-beleegyeztek-dns-teszt/rth0zy9?fbclid=IwAR1iPzE_A1eLlz7kIhO_NqxAE64Tuf4hLXFfsYb_lRxGJwYumavABvhNFqU

Continue Reading

Ajanlo

To Top