Connect with us

Egyéb

MOST ÉRKEZETT! Lövöldözés Zalaegerszegen, ellepték a rendőrök a környéket – 9 lövés dördült már

MOST ÉRKEZETT! Lövöldözés Zalaegerszegen, ellepték a rendőrök a környéket – 9 lövés dördült már

Lövésekre lettek figyelmesek a zalaegerszegi lakosok hétfő délelőtt, a környéket ellepték a rendőrautók.

 

Egy zalaegerszegi Facebook-csoportban osztotta meg egy helyi lakos, hogy a Köztársaság út 69-71. számú házánál több lövés is dördült délelőtt 11 óra 30 perc környékén. A lakó 11:30-ig nyolc lövést számolt, majd alig egy órával később egy kilencediket is hallott. Állítólag egy férfi az ablakából lövöldözött kifelé egy pisztolynak tűnő tárggyal.

A helyszínre több rendőrautó is érkezett, egyes szemtanúk állítása szerint faltörő kos is van az egyenruhásoknál. A rendőrök minden lakót beküldtek a házba, az arra sétálókat pedig elzavarták az utcáról – írja a Frisshírek.

A poszt alatti kommentek szerint a férfi nem először ijeszti meg az ott lakókat.

“A 71-ben van egy bolond gyerek. Hetek óta probléma van vele. Talán ma történik is valami érdemleges” – írta az egyik hozzászóló.

“Évek óta gond van a sráccal, hol az apját kergette és bántotta, hol szemetet szór őrjöngve, rátámad a szembe jövőre, ha épp bekattant, most már lövöldözik…rettegésben tartja a lakókat, gyakran megy a rendőrség, de sajnos kiengedik. Én is féltem az ott lakó szüleimet, remélem most már kezelik, hiszen baj van a fejében!” – fogalmazott egy másik.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-erkezett-lovoldozes-zalaegerszegen-elleptek-a-rendorok-a-kornyeket-9-loves-dordult-mar/

Continue Reading

Ajanlo

To Top