Connect with us

Egyéb

Tragédia, meghalt Várkonyi András lánya !Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent.

Tragédia, meghalt Várkonyi András lánya !Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent.

Várkonyi András először beszélt a mérhetetlen fájdalomról, amit lánya elvesztése jelent.

Szülő nem temetheti el gyermekét, ez a világ rendje. Amikor ez mégis megtörténik, az az élet legnagyobb fájdalma. Várkonyi András négy éve veszítette el felnőtt lányát. Először szólal meg a tragédia óta, azt mondja, talán tud segíteni a sorstársainak.

[

]

“Egybefolytak a napok, az órák, az éjszakák és a nappalok, és egyszer valóban elment szegény. Nem hittük el, hogy létezik ilyen. Az ember védekező képessége ebből indul ki, hogy velem ez nem történhet meg” – kezdte megtörten a visszaemlékezést a színész a Tények Plusznak.

Várkonyi András 4 évvel ezelőtt veszítette el 39 éves lányát, Andreát. Nem tud róla múlt időben beszélni, emléke minden nap vele van.

“Nagyon színes egyéniség volt, nagyon szerették a kollégák is. Többen mondják, hogy a betegségébe közrejátszott az ő belső frusztrációja, hogy nem játszhatott főszerepeket, hogy nem vették fel a főiskolára. Ő nem tartotta magát sikeresnek. Kívülről ő sikeresebbnek látszott, mint amilyennek ő érezte magát. És elképzelhető, hogy szomatikusan ez érintette őt.”

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/tragedia-meghalt-varkonyi-andras-lanya

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top