Connect with us

Mindennapok

Lesújtó hír érkezett: Elvetélt Vajna Tímea

Lesújtó hír érkezett: Elvetélt Vajna Tímea

Lesújtó hír érkezett: Elvetélt Vajna Tímea

Őszintén vallott a fájdalmairól.

Vajna Tímeánál nemrég újabb petesejt-leszívást végeztek, amiről Instagram-történetben számolt be. Követőinek elárulta, azért osztja meg a vele történteket, hogy minél több vele egy cipőben járó nőnek erőt adjon.

Valószínűleg, ha tudtam volna fiatalon gyereket szülni, és nem 40 felett kapkodni, akkor minden más lett volna és egyszerűbb, de hát így hozta az élet… Ezért minden hölgynek azt tanácsolom, hogy 35 éves kora előtt fagyassza le a petesejtjeit biztonságképp, mert ki tudja, hogyan alakul a párkapcsolata, munkája, élete. Ha nekem is javasolta volna valaki, akkor valószínűleg nem itt lennék, és nem mennék keresztül ennyi küzdelmen, fájdalmon és lelki megterhelésen. De mi, nők igazi harcosok vagyunk!

Következő történetében megerősítette, hogy nemrég vetélése volt.

Karácsony után, 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem… Valószínűleg egy »rossz« petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról.

Vajna Tímea arról is vallott, hogy már az első, augusztusi beültetésekor kialakította a gyerekszobát otthonába, de sajnos az első lombik sem volt sikeres. Ebben a nehéz időszakban a macskái a támaszai.

Continue Reading

Ajanlo

To Top