Connect with us

Egyéb

Borzalmas hír érkezett! Agydaganat vitte el, csupán 47 évet kapott a csodálatos színész

Borzalmas hír érkezett! Agydaganat vitte el, csupán 47 évet kapott a csodálatos színész

Felfoghatatlan veszteség.

Szomorú hírt kaptunk. Életének 48. évében elhunyt Tony Schnur, a Battlefield Friends című websorozat egyik színésze. Schnir már két éve küzdött a gyilkos kórral, korábban agydaganatot diagnosztizáltak nála. Szervezete azonban az utóbbi időben annyira legyengült, hogy elvesztette a harcot. Pedig még előtte állt az élet.

A Battlefield a Twitter-oldalán így búcsúzik tőle:

“Ma Battlefield közösség egyik leghihetetlenebb emberétől, Tony “Thick44″ Schnurtól búcsúzunk. Legmélyebb részvétünk és gondolataink most a családjával, barátaival és csodálatos közösségével vannak. Köszönjük a szolgálatodat, Recon. 💜”

Mi lesz most a sorozattal? A tragikus hír beárnyékolja a folytatást, ám a több mint 10 éve futó sorozat rajongói bármikor visszanézhetik azokat az epizódokat, ahol kedvencük Recon bőrébe bújva játszik. A rajongók teljesen összetörtek, özönlenek a részvétnyilvánítások Schnur családjához.

Nyugodjék békében!

Ha értesülni szeretnél legfrissebb híreinkről, lépj be!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/gyasz-meghalt-tony-schnur-agydaganat-legyozte-rak/tzvhnmx?fbclid=IwAR11e7BK5djEvQdfpMMlfo5EAY-K8HUZe8YcHxsKXNuNFAurd1eefF6ootE

Continue Reading

Ajanlo

To Top