Connect with us

Egyéb

Kizuhant az erkélyről és meghalt egy kilenc hónapos csecsemő

Kizuhant az erkélyről és meghalt egy kilenc hónapos csecsemő

Meghalt egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy bécsi ház erkélyéről. A osztrák rendőrök arra gyanakodnak, hogy a gyermek halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

[

]

A két gyermek édesanyja 19 óra 40 perc körül otthon volt, amikor az eset történt, de a konyhában tartózkodott, míg a testvérek a nappaliban. Amikor azonban a 33 éves anya visszatért a szobába, már csak a 11 éves volt ott, aki  „neurológiai rendellenességben” is szenved. 

Halál a kórházbanA kisfiút nem sokkal ezután találták meg. A Donaustadt kerületi lakás erkélye alatti gyepen feküdt. A mentést azonnal riasztották, de minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. A baba nem sokkal később a kórházban meghalt.

A rendőrségnek már van egy gyanúja: a tizenegy éves testvér összefüggésbe hozható a halállal. A nyomozás gyorsan halad. Barbara Gass rendőrségi szóvivő szerint a tizenegy éves jelenleg rokonainál van. Az ifjúsági jóléti hivatalt értesítették. A további eljárást szorosan egyeztetik a hivatallal – közölte.

A rendőrök nyomozást indítottak és arra gyanakszanak, hogy a csecsemő halálához köze lehet a 11 éves testvérének, aki egy „neurológiai rendellenességben” is szenved. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben.

címlapfotó:illusztráció !

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kizuhant-az-erkelyrol-es-meghalt-egy-2

Continue Reading

Ajanlo

To Top