Connect with us

Egyéb

BOTRÁNY a Szerencsekerékben – Olyan történt amire eddig még nem volt példa…

BOTRÁNY a Szerencsekerékben – Olyan történt amire eddig még nem volt példa…

BOTRÁNY a Szerencsekerékben – Olyan történt amire eddig még nem volt példa…

Szerencsekerék nézői megszokhatták, Kasza Tibi nem fukarkodik a poénokkal az adásokban. Az egyik vicce azonban alaposan a visszájára fordult.

A műsor első néhány percében csak a játékosok vannak bent a stúdióban, a sztárvendég a színfalak mögött vár. A házigazda ilyenkor néhány mondatot vált velük, hogy a nézők megtudhassanak pár érdekességet róluk.

Kasza Tibinek beszóltak a Szerencsekerékben

A február 13-i adásban is így történt: Kasza Tibi először a Márton nevű fiatalemberrel kezdett társalogni. Ahogy meglátta a nevét, elkezdte az élcelődést, ugyanis erről a keresztnévről mindig Márton lúd jut az eszébe a Nils Holgerssonból.

kasza

Fotó: TV2/Szerencsekerék

Bele is kezdett a rajzfilm főcímdalának éneklésébe, ami láthatóan zavarta a férfit. Egy ponton át is írták a nevét Marcira a kivetítőn, mivel kiderült, senki más nem szólítja Mártonnak a nagymamáján kívül, és ő is csak akkor, ha mérges rá.

Mindezek ellenére Kasza Tibi nem engedte el a Nils Holgersson témát. Azután, hogy másodjára is eldalolta a főcím első két sorát, és biztosította Marcit, hogy ezt még sokszor meg fogja kapni, a férfi csípős beszólással vágott vissza.

– Te se tudsz egy csomó mindent levetkőzni a múltadból – kezdte, majd ő is rázendített a Crystal egyik slágerére.

Kasza Tibi nagyot nézett, majd annyit mondott, ez zseniális, beindult az arcoskodás.

Sydney van den Bosch férje

A Szerencsekerék csinos háziasszonya, Sydney van den Bosch karrierje mellett a szerelemben is igen szerencsésnek mondhatja magát. 2018 nyarán mondta ki a boldogító igent szerelmének, Egerszegi Tamás labdarúgónak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top