Connect with us

Egyéb

Ennyire nagy a baj? Ijesztő telefonhívás jött Galambos Lajostól

Ennyire nagy a baj? Ijesztő telefonhívás jött Galambos Lajostól: csúnyán köhögött majd bontotta a vonalat

Aggódnak a zenészért.

Mint ahogyan azt mi is megírtuk, Rengeteg sajtós várta a kecskeméti és a fehérvári börtön előtt az ország trombitását, azonban február 15-én eddig még nem jelent meg egyik lehetséges helyen sem a zenész.

Baj van?

Sokan találgatnak most, hogy Galambos Lajossal mi történt. A a trombitaművész ügyvédjét, ő azonban csak későbbre ígért tájékoztatást. Közben a lap egyik munkatársa kapott Galambos Lajos telefonszámáról egy rejtélyes hívást. Reggel kilenckor megcsörrent a telefon, amit felvéve hosszú percekig meg sem szólalt a zenész. Ezután köhögött párat, majd egy ismeretlen hölgynek megköszönt valamit.

Közben a háttérből kiszűrödő hangok gépi pittyegésre emlékeztetnek… A Ripost munkatársa hiába szólongatta Galambos Lajost, ő nem válaszolt, a vonal pedig váratlanul megszakadt.

Mi történik itt? Korábban már írtunk, hogy . Elképzelhető lenne, hogy kórházban ápolják a zenészt? Egy súlyos betegség ugyanis halasztó hatályú lehet, ami miatt csúszna a börtönbe vonulása is.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/galambos-lajos-nem-erkezett-meg-borton-ijeszto-telefonhivas/rf4m24z?fbclid=IwAR1bPA0ClXMlT3ZxnwDHdB5R2EeyHb8vN-o_0j-KFLodJegSVkzf_pHFBAA

Continue Reading

Ajanlo

To Top