Connect with us

Egyéb

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre!

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre!

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre! 

Kos Horoszkóp 2023

A 2023-as év sok szempontból nagyon átalakulás lesz a Kos számára. Erős oldaluk elsősorban az önbizalom és a hatékony érvelési és vitázási képesség lesz. Ezért nagyon sikeresek lesznek a karrierjükben, és képesek lesznek nagy célokat elérni és nagyon jó fizetést kapni. A 2023-as horoszkóp számos kihívást jelez, amelyek arra késztetik a Kost, hogy kihasználják a fizikai energiájukat és a bátorságukat. Ennek a tűz jegynek a képviselői vad élményekre számíthatnak utazásik során új és érdekes emberek megismerésével.

Tiszta jövőképpel és kitűzött célokkal lép az új évbe. Nem fog hiányozni a bátorság, így teljesen természetes lesz, hogy megvan a saját véleménye, és kiáll mellette. Munka közben akár nézeteltérések is előfordulhatnak kollégáival, amelyek nem riasztják el. Egészséges önbizalmának köszönhetően szinte mindenkinek tetszeni fog, így gyors karriernövekedés következik be. Eredeti ötleteinek és megbízhatóságának köszönhetően akár vezetővé is válhat.

Tavasszal úgy érzi, hogy keményen kell dolgoznia fizikai állapotán és javítania kell étrendjén. Ez nemcsak a testére lesz hatással, hanem a hangulatára is. Ragyogni fog, így sok új embert vonz az életébe, akik osztoznak majd a sport és az utazás iránti lelkesedésében. Ezekben a napok lesznek a legjobb alkalmak arra, hogy megtervezze egy nyaralást valamelyik egzotikus országba.

[

]

A kapcsolatok terén hatással lesz Önre a Vénusz pozíciója a Kosban. Érzékenyebb lesz, és ha már komoly kapcsolata van, akkor ideje magasabb szintre emelni azt. De ne essen kétségbe, ha egyedülálló. Ebben az időszakban nagy esély van arra, hogy megismerkedjen valakivel, aki hasonló érdeklődésű, mint Ön. De ne legyen rámenős; elriaszthatja az illetőt.

Az ősz folyamán lenyugszik az élete, befejez néhány befejezetlen ügyet, és elkezd elzárkózni a világ elől. Megjelenik a könyvolvasás iránti érdeklődés és az önfejlesztés iránti lelkesedés. Ez az átalakulás akadályokat hoz létre, és hangulati ingadozásokra számíthat, amikor elkezd foglalkozni velük.

Az év végén felébred romantikus lelke. Sok időt fog tölteni szerelmével, és meglepi őt kulináris képességeivel. Emellett nagyon mély és érdekes beszélgetésekre számíthat legközelebbi barátaival. Nyugodtan és az otthon melegében fogja tölteni az évfordulót.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika Horoszkóp 2023

2023-ban a Bikák elsősorban a pénzt és az új élményeket fogják hajszolni. Erős oldaluk a kitartás és az ambíció lesz, ezért a 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy haladjon egyenesen a céljai felé, és ne hagyja, hogy mások véleménye zavarja. Mivel azonban ennek a föld jegynek a képviselői hajlamosak a materializmusra, a pénzhajszolás hevében könnyen kerülhetnek olyan helyzetekbe, ahol érzéketlennek tűnhetnek. Ez nem jó a kapcsolatokban, nagyon erős és érzelmes élményekre számíthat ezen a téren.

Tele lendülettel és motivációval lép az új évbe. Az erős igénye, hogy jó előre részletesen megtervezze a dolgokat, előre fogja vinni. Minden bizonnyal nem hiányzik a karrierjének világos elképzelése és az a vágy, hogy a maximumot megtegye érte – akár speciális szemináriumokon kell részt vennie, akár éjszaka kell keményen tanulnia.

A tavaszi hónapok felébresztik a vágyát utazásra és új kultúrák megismerésére. Jól fog sikerülni az a terve, hogy az utazási élményeket a pénzszerzéssel összekapcsolja. A barátai támogatni fogják, vagy akár beszállnak a tervébe, és Önnel mennek. Ebben az időszakban nagy lesz az étvágya, ezért ügyeljen a testsúlyára, és ne felejtsen el eddzeni.

A Vénusz helyzetéből adódóan különösen tavasszal felerősödnek az érzékszervei, és kétszer annyi mindent fog átélni, ami a szerelemmel kapcsolatos. Mély beszélgetésekre számíthat partnerével, és szép közös pillanatok is várnak Önökre. Ilyenkor azonban magas követelményeket támaszt önmagával és párjával szemben, ami nézeteltéréseket, veszekedéseket okozhat, amihez nagyon erős érzelmek is társulnak majd. Ha nincs állandó partnere, akkor talán ebben az időszakban a lelki társa vár Önre a következő sarkon.

Ősszel elfárad, és eltávolodik másoktól. Az önfejlesztésről szóló könyvek olvasásában való elmélyülés jó elfoglaltság lesz ebben a nyugodt időszakban. Ez azért van, mert bizonyos változások indulnak el jelenlegi gondolkodásmódjában. Ezt az időszakot arra is kihasználhatja, hogy rendezze a régi dolgokat, és teret teremtsen az életében az újaknak.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/2023-dalai-lama-kulonleges-joslata?fbclid=IwAR2KqFCM2oNchbKeDs1_VbJUTaHuoC_bgLQZuNq97cMwBJGccGr5kF3WugY

Pages: 1 2 3 4 5 6

Continue Reading

Ajanlo

To Top