Connect with us

Egyéb

3 naipg ébresztgette, énekelt édesanyjának a 3 éves kislány, de az nem ébredt fel. Eldobta az életét..

3 naipg ébresztgette, énekelt édesanyjának a 3 éves kislány, de az nem ébredt fel. Eldobta az életét..

Napokkal anyja öngyilkossága után találtak rá egy hároméves kislányra Walesben, aki teljesen magára maradt a lakásban.

Aimee Louise Evans felakasztott holttestét április 7-én fedezték fel saját hálószobájában Port Talbotban, Walesben. A 28 éves nő halálakor hároméves gyermeke is a házban tartózkodott, és négy napig egyedül próbált életben maradni.

[

]

 A kislány napokig volt egyedül a lakásbanA kislány napokig volt egyedül a lakásban © FacebookA rendőrség úgy hiszi, hogy a kislány azért nem került életveszélybe, mert talált elegendő csipszet és rágcsálnivalót a lakásban. A körülményekhez képest jó állapotban találtak rá, de megfigyelésre kórházba szállították, nehogy kiszáradjon.

 Evans április 4-én küldött egy üzenetet édesanyjának, Julie Evansnek, hogy vigye el tőle a gyermeket, mert nem bírja tovább. A nagymama erre csak annyit reagált, hogy ne legyen ostoba, és árulja el mi a baj. Ezek után már nem érkezett több üzenet a fiatal kétgyermekes anyától.

Julie Evans folyamatosan próbált kapcsolatba lépni lányával de nem járt sikerrel, így végső elkeseredésében értesítette a hatóságokat. A rendőrök végül behatoltak lakás bejárati ajtaján és megtalálták a magára hagyott, megrémült gyermeket, valamint az anya felakasztott holttestét a hálószobában.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/3-naipg-ebresztgette-enekelt-edesanyjanak

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top