Connect with us

Egyéb

Oda az esküvő! Szűcs Judith mégsem megy hozzá régóta rejtegetett párjához: „Úgy érzem, örökké menyasszony maradok”

Noha tizennégy éve együtt van lett származású, nyolc évvel fiatalabb párjával, Szűcs Judith úgy érzi, talán már soha nem házasodnak össze, ennek okát el is árulta a Blikknek.

Oda az esküvő! Szűcs Judith mégsem megy hozzá régóta rejtegetett párjához: „Úgy érzem, örökké menyasszony maradok”

Noha tizennégy éve együtt van lett származású, nyolc évvel fiatalabb párjával, Szűcs Judith úgy érzi, talán már soha nem házasodnak össze, ennek okát el is árulta a Blikknek.

Többször is elhalasztották a tervezett esküvőt a koronavírus-járvány miatt, ám most sem érzi úgy az énekesnő, hogy eljött a lakodalom ideje.

Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön? – tette fel a költői kérdést az énekesnő, aki úgy érzi, semmit sem csorbít kapcsolatukon az összetartozásukat igazoló hivatalos papír hiánya. – Viszonylag későn találtunk egymásra, de megérte rá várnom. Imádják egymást a lányommal, nekem ez a legfontosabb, és nagyon régóta vágytam már rá, hogy igazi, kerek családban élhessek. Most végre ez megadatott.

Szűcs Judith későn találta meg az igazit, és már nem bánja, ha hivatalos papírokkal nem pecsételik meg a boldogságát /  Ringier

Szűcs Judith későn találta meg az igazit, és már nem bánja, ha hivatalos papírokkal nem pecsételik meg a boldogságát / Ringier

Az énekesnő azt is elmesélte, valójában már jóval korábban is megismerkedhettek volna, valamiért azonban úgy alakult, hogy az évtizedekkel ezelőtti találkozásra csak sokkal később jöttek rá.

A párommal beszéltünk róla, hogy anno, amikor a Szovjetunióban turnéztam, igazából találkozhattunk is, mert ugyanazokon a helyszíneken jártunk ugyanabban az időben. Sőt, azt is elmesélte, hogy régóta ismerte a dalaimat és a hangomat, csak épp nem tudta, hogy én vagyok az – idézte fel nevetve Szűcs Judith, aki annyira óvja a kapcsolatát, hogy még kedvese keresztnevét sem árulja el. – Annyit azért elmondhatok, sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, imádom azt, hogy feltétel nélkül szeret. A családunkat ráadásul már bővítettük is, öt éve befogadtunk egy kutya -testvérpárt, ami nemcsak hatalmas öröm, de nagy felelősség is.

Öt éve fogadták örökbe a kutyusokat, akik családtaggá váltak.

Öt éve fogadták örökbe a kutyusokat, akik családtaggá váltak.

Szűcs Judith idén ünnepli pályájának ötvenedik évfordulóját, ráadásul augusztusban tölti be a hetvenedik évét, ám azt még nem tudja, hogyan ünnepli meg.

A pályafutásom fél évszázados születésnapját mindenképpen a közönséggel ünneplem, nagyon jólesik, hogy még most is ennyien kíváncsiak rám. Legközelebb Székesfehérváron lépek fel márciusban Zalatnay Cinivel és a Neoton Famíliával. A nyár mindig zsúfoltabb, és mivel a születésnapom is augusztusban van, könnyen lehet, hogy épp koncertezem aznap. De ha így is lesz, biztosan megünnepeljük utána. Sosem tartottam számon az éveimet, sokszor még egy évvel idősebbnek is mondtam magam, a lányom javított ki ilyenkor – mesélte nevetve.

Az énekesnő azért a pihenésre is szakít majd időt.

A nővéremék Görögországban élnek, hozzájuk biztosan megyünk majd a vőlegényemmel. Visszajáró vendégek vagyunk náluk, a görög gasztronómiát pedig mindannyian imádjuk. Ráadásul romantikus története is van a helynek: a nővéremet Annának hívják, a férje pedig a neve miatt választotta Anavissost.

Szűcs Judith ma is rendkívül energikus és fiatalos, ennek titka szerinte leginkább a génjeiben keresendő.

Szerencsés típus vagyok, a testvéreim is jól tartják magukat. Fogyóznom sem kellett soha, inkább hízókúrára lenne szükségem. A külsőmre természetesen ügyelek, szerintem minden nőnek havi egy fodrász, körmös, kozmetikus és pedikűrös járna. A túlzásba vitt plasztikázásnak azonban nem vagyok a híve. Finoman egy kis hialurontöltés esetleg mehet, én sem titkoltam, soha, hogy néha élek ilyesmivel. Szerencsére az ajkam mindig is ilyen vastag volt, azt sosem töltetném fel.

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Szűcs Judith

menyasszony

esküvő

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top