Connect with us

Egyéb

Kifecsegte a mosógépszerelő, hogy ők otthon mivel takarítják a saját mosógépüket! Tettem egy próbát én is, és azóta semmi mást nem használok: A cikk a hozzászólásoknál olvasható el!

Kifecsegte a mosógépszerelő, hogy ők otthon mivel takarítják a saját mosógépüket! Tettem egy próbát én is, és azóta semmi mást nem használok: A cikk a hozzászólásoknál olvasható el!

A mosógépszerelő elmondta a titkát, ők otthon mivel takarítják a saját mosógépüket! Tettem egy próbát, és azóta semmi mást nem használok:

Valószínűleg nincs olyan háziasszony, akinek nem okoz gondot a vízkő lerakódás a mosógépen. Az egyértelmű, hogy hatékony, ütőképes megoldásra van szükség, azonban nem szeretnénk túlzottan sokat fizetni érte.

[

]

Nem is olyan régen egy mosógép szerelő ismerőssel beszélgettünk, és bár nem nagyon szeret a szakmájáról beszélni, végül kihúztam belőle, hogy otthon mivel kezelik a mosógépüket annak érdekében, hogy ne legyen vízköves.

A megoldás kombinált, mivel a mosógép különböző alkatrészeinek kezelését igényli annak érdekében, hogy a gép hosszú távon funkcionális maradjon!

Hirdetés

Így tüntessük el a vízkő lerakódást a mosógép egészéből:

Nincs más dolgunk, mint 10-20 dkg gramm citromsavat önteni a mosószer adagolóba, majd elindítanunk a programot 60 °-on. Ez megtisztítja a mosógépet, és a vízkőnek is vége!

A mosószer adagoló tisztítása

Hirdetés

A citromsav akkor is jó szolgálatot tesz, amikor mosógép adagoló fiókját kell megtisztítanunk. Ez azért is igen fontos, mert amennyiben ez az alkatrész penészedik, az összes ruhát penészes vízben mossuk ki… Az adagolót úgy tisztíthatjuk ki, hogy egy mosogatószeres szivacsot tiszta vízbe mártunk, majd utána citromsavba, és végül alaposan áttöröljük vele ezt a kivehető alkatrészt.

Az üstszáj-gumi megtisztítása

Az üstszáj-gumit fél liter vízhez adott egy e.k. citromsavval remekül megtisztíthatjuk és a penésztől is mentesíthetjük, szintén egy mosogatószivacs segítségével.

A fenti módszerek összességében segítenek abban, hogy minél később kezdjen el “köhögni” a mosógépünk, és minél később kelljen drága pénzen egy újat vennünk!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kifecsegte-a-mosogepszerelo-hogy-ok

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top