Connect with us

Egyéb

Ha ezt most meglépi Istenes Bence, akkor vége mindennek?

Ha ezt most meglépi Istenes Bence, akkor vége mindennek?

Sokan aggódnak Csobot Adélért.

Mint azt tavaly megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatánál kevés hullámzóbb van a celebvilágban. Tavaly nyáron szóba jött a régóta halogatott esküvő és a harmadik baba is, az év végét szeretetben együtt töltötték, de most új terveket szövöget a családapa, és a jövőképük megint nem egyezik, ami feszültséget okozhat köztük. Bencének nemrég szüksége is volt arra, hogy egyedül engedje ki a gőzt, és elgondolkodjon a jövőről.

A 35 éves műsorvezetőt jó ideje nem láttuk már a tévé képernyőjén. A napokban annyit árult el magáról közösségi oldalán, hogy Prágában van, és úgy tűnt egyedül. Sokan máris elkezdtek találgatni, hogy miért nem vitte magával a családját?

Újra külföldre menne?

Korábban egy kollégája elmondta, hogy Bencének fontos a karrier és elképesztően maximalista. Az sem elég neki, hogy már itthon és Németországban is bizonyított, még tovább szeretné építeni karrierjét Európában. Még a covid-járvány előtt Spanyolországban és Csehországban is gondolkodott és azóta is azon töri a fejét, hogy milyen lehetőségei adódhatnának. Elképzelhető, hogy Prágában munkamegbeszélésen járt, mert most látta elérkezettnek az időt, hogy újra váltson. A tévés tavaly közölte elképzeléseit gyermekei édesanyjával, hogy időnként szüksége van arra, hogy egyedül nyaraljon és kiszakadjon a monoton hétköznapokból. Azt is határozottan kijelentette, hogy aki ezt nem tudja elfogadni, annak nincs helye az életében.

Nem lesz ennek jó vége

Többen úgy tudják Bence kicsit belefásult a jelenlegi helyzetbe, ugyan sokat dolgozik a háttérben, hiszen saját ügynöksége van, de szeretne valami újat kipróbálni. Adél viszont most nem feltétlenül hajlik afelé, hogy mindent feladjon, és úgy gondolhatja, hogy a gyerekeknek sem tenne jót, ha kimozdítanák a megszokott környezetükből. Kapcsolatuk többször volt már hullámvölgyben, de ha most Bence magára hagyja Adélt, az vízválasztó lehet a kapcsolatukban.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/istenes-bence-csobot-adel-jovo/xw2v046?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top