Connect with us

Egyéb

Kiakadt Emilio, 100 millióért sem kell senkinek az eladó háza Gyálon, mi lehet a baj az épülettel?

Emilio lassan egy éve árulja a gyáli házát. Most kiderült a zenész még mindig nem tudta eladni a 120 négyzetméteres házat. Lehet, hogy túl drága? Az Emilio házáról készült képeket a cikkünk alján találod.

100 millió Emilio otthona
A tévénézőknek ismerős lehet az Emilio-família otthona, ugyanis itt forgatták a Sláger TV Drága családom című reality műsorát. A téglából épült ikerház az Otthoncentrum e szerint Gyálon található, 120 négyzetméteres és 6 szoba van benne.

Házturisták
Miután több portál is beszámolt arról, hogy eladó a 100 milliós ingatlan, több házturista érkezett Emilioékhoz, hogy megnézzék hol és hogyan laknak. A celeb kiakadt és megbízott egy ingatlanost, hogy szűrje ki a bámészkodókat. „Összejárják a házat, leülnek a bútorokra, ők a házturisták” – nyilatkozta a celeb.

Ékszerrel akartak fizetni
„Folyamatosan vannak érdeklődök, sokan meg is szeretnék venni, de nem tudják vagy nem akarják kifizetni azt a pénzt, amit kérünk érte. Próbáltak alkudni velünk, és volt, aki kocsikkal vagy ékszerrel akarta rendezni az összeg egy részét, de ilyenekbe nem akarunk belemenni.”– mondta a Blikknek az énekes.

Emelnének az áron
Emilióék azon gondolkodnak, hogy emelnünk kéne a vételáron, mert látják, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. „Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják.” – tette hozzá a zenész.

20 millió foglalót kérnek
Emilioék, nem kímélték a pénzt a berendezésre, a festékek külföldről vannak, de a bútorokról is megegyezhetnek a leendő tulajjal. Egy kikötésük van, akinek nincs a zsebében az ár 20 százaléka, az inkább ne is menjen megnézni.

Társasház
Emilioék otthona társasház, amely 2016-ban épült, a területe 120 négyzetméter. A szerint az ingatlan az évek alatt folyamatosan kiépült új városrészben található, a forgalomkorlátozás miatt roppant csendes, kertvárosi, családbarát közegben.

Kamerarendszer
A ben az is szerepel, hogy az ingatlan minden egyes négyzetméterén luxus minőségű burkolatot használtak. A házban kamera- és távfelügyeletre bekötött riasztórendszer található, az ablakok alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

Az eszmei ár és a piaci ár
Az ingatlanoknak általában két ára van. Az egyik az elképzelt eszmei érték, amit a tulajdonos szeretne érte kapni, a másik pedig a piaci ár, amit valóban kifizetnek érte. Az ingatlanosok szerint ha ez a két ár nincs köszönőviszonyban egymással, akkor nehéz eladni az ingatlant, mert a tulajdonos jóval többet kér érte, mit amit valójában ér. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezekkel a képekkel hirdetik Emilio házát

Nappali – Forrás: Otthon Centrum
Terasz – Forrás: Otthon Centrum
Amerikai konyha – Forrás: Otthon Centrum
Étkező – Forrás: Otthon Centrum

Kiemelt kép: Emilio – Forrás: Youtube

Forrás: budapestkornyeke.hu

A cikk forrása: http://eztnezd.net/kiakadt-emilio-100-millioert-sem-kell-senkinek-az-elado-haza-gyalon-mi-lehet-a-baj-az-epulettel/?fbclid=IwAR0YWyiJPxguIfTuzzZ9IB3nKIb3ch5muDkoLXGekb94NWHXTCoh-nzsRA0

Continue Reading

Ajanlo

To Top