Connect with us

Egyéb

Steiner Kristóf és férje már nagyon várja a kis picikét

Steiner Kristóf és férje már nagyon várja a kis picikét

Itt az első kép Steiner Kristóf esküvőjéről. Tervezik a közös babát a férjével! Szinte hihetetlen, hogy mit nyilatkoztak:

Steiner Kristóf és párja végre egybekeltek, Tel-Avivban mondták ki a boldogító igent.

[

]

Mint ahogyan azt már a napokban megírtuk, Steiner Kristóf és szerelme gőzerővel készültek esküvőjükre, a pár pedig a nyár utolsó napján oltár elé is állt. A blogger és kedvese már közzé is tettek egy fotót Kristóf Instagram-oldalán: arcukról csak úgy sugárzik a boldogság. Kristóf a posztban elmondta, hogy ez volt élete egyik legboldogabb napja, igazi mágikus élményként definiálta. Egyebek mellett, közös terveikről, így a gyerekvállalásról is beszélt.

“Nagyon szeretnék a páromtól egy gyermeket, hisz számomra ő az igazi, az egyetlen. Már csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen. Hiszem, és tudom, hogy jó szülei leszünk majd, minden tőlünk telhetőt megadunk az érkező kis csoda számára”

– nyilatkozta boldogság mámorban Steiner Kristóf. Kristóf és Nimrod Dagan Tel-Avivban fogadtak örök hűséget egymásnak, ahol a kedvenc helyüket választották az esküvő helyszínéül, ugyanis semmiképpen sem szerettek volna olyan helyen fogadalmat tenni a másiknak, ami számukra életidegen és egyébként is, elmondásuk szerint, szerelmük sallangoktól mentes, így az esemény nem a flancolásról szólt.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/steiner-kristof-es-ferje-mar-nagyon?fbclid=IwAR27fHngqAaCHdfeEPcZmDkg6_0gQXQOgxBOaL7tBbt8ZMNBSUlO_B3VAXc

Continue Reading

Ajanlo

To Top