Connect with us

Egyéb

Felismered, ki ez a kisfiú? Mára ő lett az egyik leghíresebb magyar műsorvezető:

Sokak szerint Sebestyén Balázs van a képen! Tényleg ő lenne?

Segítünk a találgatásban pár információval, hátha ezek közelebb visznek a megoldáshoz! Kezdjünk is bele:

A népszerű műsorvezető 1971 december 3-án született. A Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakán végzett 2001-ben. Kulturális műsorvezetőként több televíziónál is dolgozott.

Tévés pályafutása a Magyar Televízó 1-es csatornájánál indult 1994-ben mint a Múzsa kulturális híradó hétvégi ajánlója. Majd vezette a TV3 Menjünk!, majd 72 óra című műsorát. Ezért a kilencvenes évek végén megkapta az Év Riportere díjat is.

Később a TV2 Jó reggelt Magyarország Mixer című kulturális ajánlóműsorában találkozhatott vele a közönség. Három évig ő vezette a Propaganda kulturális magazint, amelyet Joseph Pulitzer-emlékdíjjal jutalmaztak.

És akkor még egy utolsó, nagy segítség: 2002-ben Liptai Claudiával ő vezette a Big Brother valóságshowt, majd a következő évtől a Megasztár tehetségkutatót. Ha esetleg még most sem találtad volna ki, a megoldásért görgess lejjebb:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Till Attila (@tillattila)

A megfejtés tehát Till Attila, azaz Tilla, a TV2 megannyi sikerműsorának házigazdája.

Neked sikerült rájönnöd?

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/felismered-ki-ez-a-kisfiu-mara-o-lett-az-egyik-leghiresebb-magyar-musorvezeto/?fbclid=IwAR0G3CE_DL0a4luxbfvRJUCcxqDQZFVgj4pf1JPkd0SIyjpKKHdvEDVvXzE

Continue Reading

Ajanlo

To Top