Connect with us

Egyéb

Megszakad a szív: volt férje után váratlanul bátyját is elveszítette, teljesen összeomlott a műsorvezető

Megszakad a szív: volt férje után váratlanul bátyját is elveszítette, teljesen összeomlott a műsorvezető

Egymást érik a tragédiák.

Teljesen összeomlott a gyásztól Sarah Sands műsorvezető, a Radio 4 egykori szerkesztője – Mint azt mi is megírtuk, mivel január 13-án túrázni indult a dél-kaliforniai Baldy-hegyre, és azóta sem látta senki.

A színész barátai és családtagjai – köztük volt felesége, akivel jó viszonyban maradtak – kezdenek a legrosszabbtól tartani.

Sarah Sands még nem tudhatja, előkerül-e valaha élve a színész, az azonban már biztos, hogy imádott testvérét, Kit Hesketh-Harvey-t, soha többé nem láthatja, a népszerű kabarésztár, humorista ugyanis hirtelen elhunyt.

Kit csak úgy sziporkázott – okos volt, egyedi, vicces és kedves. Amikor utoljára láttam, zarándokutakat keresett Norfolk térképén: mindig a következő kaland, a következő vicc járt az eszében

– nyilatkozta testvéréről Sands.

Kit Hesketh-Harvey-t kollégái és csodálói – köztük III. Károly király, akit többször is szórakoztatott – fájdalmasan gyászolják. Humorista karrierje mellett a forgatókönyvírásba is belekóstolt.

Halála előtt nem sokkal egy kemény váláson is túlesett, felesége, Kate Rabett egykori Bond-lány ugyanis Ian Harrison üzletember oldalán találta meg a boldogságot, és elhagyta érte Hesketh-Harvey-t.

via

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/gyasz-meghalt-kit-hesketh-harvey-eltunt-julian-sands-gyaszol-sarah-sands/b0gx4br?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top