Connect with us

Egyéb

Szerelmi bánat miatt vetette magát a Dunába a fiatal, 18 éves lány. Nagy jövőt jósoltak Teréziának

Szerelmi bánat miatt vetette magát a Dunába a fiatal, 18 éves lány. Nagy jövőt jósoltak Teréziának

Szerelmi bánat miatt vetette magát a Dunába a fiatal, 18 éves lány. Nagy jövőt jósoltak Teréziának

Vélhetően szerelmi bánat miatt dobta el magától az életet.

A közösségi médiában gyorsan híre ment annak a 18 éves lánynak, akinek eltűnését a barátja adta hírül és az emberek segítségét kérte. Teréziát már január 28. óta keresték, mikor a barátjával való veszekedés után eltűnt.

A lány és a fiú összeveszett, illetve a srácnak csak annyi üzent kedvese, hogy az Öreg-hídon van Pozsonyban. A fiú odaérve már csak Terézia kabátját és mobilját találta meg, a lányt nem sokkal ezután nagy erőkkel keresni kezdte a rendőrség, sikertelenül.

A rendőrség talált egy női holttestet Pozsonynál az Ártéri híd közelében, aki a külső jegyek alapján az eltűntként 18 éves Teréziát, a rendőrségi DNS-vizsgálat eredményt még nem hozták nyilvánosságra, azonban a lány barátja megerősítette a szomorú hírt. – írja a .

A lány egyik 19 éves barátja, Kiko a szlovák portálnak elárulta, hogyteljesen hihetetlen számára, hogy a lány ártani akart magának. Elmondása szerint egy nagyon mosolygós, vidám teremtés volt.

A lány barátja a közösségi oldalon osztotta meg gondolatait kedvesével kapcsolatban:

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy ma reggel megtalálták Terézemet, ám holtan. Értékeljük a körülöttünk élő embereket, és gondoskodjunk róluk! Sosem tudhatjuk, milyen gyorsan veszíthetjük el őket – tette hozzá a kétségbeesett Nasim.

– Számunkra ez hatalmas sokk, nagyon sajnáljuk! Azt el kell mondanom, hogy valahol a lelkünk mélyén még abban reménykedtünk, hogy a nyomozás nem így fog befejeződni. Mi lehet rosszabb egy fiatal lány halálánál? – tette fel a kérdést az pozsonyi Iparművészeti Magán Szakközépiskola igazgatónője.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/eltunt-pozsonyi-lany-nagy-jovo-elott-allt/g0yl6xc?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top