Connect with us

Egyéb

Megszakad a szív! 52 órás vajúdás után szülte meg gyermekét, tudván, már nem él

Megszakad a szív! 52 órás vajúdás után szülte meg gyermekét, tudván, már nem él

A 20 hetes ultrahang vizsgálatra izgatottan érkezett az amerikai Megan Stiles (26). A háromgyermekes édesanya alig várta, hogy megtudja, ezúttal fia vagy lánya születik-e. Ám percekkel az után, hogy meglátta kisfiát a képernyőn, egy világ dőlt össze benne.

[

]

Az orvosok közölték vele a rossz hírt: több genetikai rendellenességet is kimutatott a vizsgálat, 90 százalék az esélye annak, hogy David meg fog halni még a méhben. Bár mindenki azt tanácsolta a kismamának, vetesse el a magzatot, Megan – férjével, Davyvel (30) egyetértésben – megtartotta a babát, mondván, nem az ő tiszte eldönteni, ki marad életben és ki nem. Végig reménykedett, hogy David élni fog.

Hetente kétszer járt vizsgálatra, az orvosok nem győzték csodálni optimista hozzáállását. Csodák csodájára a magzat állapota még 7,5 hétig stabil maradt. Ez után azonban a Megan már nem érezte, hogy mozogna a baba. Mivel a vizsgálat szerint már nem volt szívhang, megindították a szülést. Megan 52 órás vajúdás után hozta világra 5 perc alatt a halott Davidet… Azt mondja, a szülés igazi megkönnyebbülés volt a gyötrelmes vajúdás után.

fotó: Northfoto

– Miután lemosták Davidet, azonnal a mellkasomra fektették. Ez számomra óriási dolog volt, mivel az első három gyermekemet császárral szültem, és most először foghattam meg az újszülött babámat. Próbáltam minden apró porcikáját, vonását megőrizni, az emlékezetembe vésni. Nem hiszem, hogy lett volna bárki a szülőszobában, aki könnyek nélkül kibírta. Keserédes pillanat volt. Tudtam, hogy nem él, mégis arra vártam, hogy felsír, vagy megmozdul – emlékszik vissza Megan a szülés utáni pillanatokra.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/megszakad-a-sziv-52-oras-vajudas-utan-2?fbclid=IwAR1_DUQie1lrc-N2FSo7V6lc2Nakpy0Xu1onnaNNrXbYX5pCmNELex1xT3s

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top