Connect with us

Egyéb

Itt a NAGY VÉRCSOPORT HOROSZKÓP! Nem is hinnénk mennyi mindent elmond sorsunkról a vércsoportunk!

Itt a NAGY VÉRCSOPORT HOROSZKÓP! Nem is hinnénk mennyi mindent elmond sorsunkról a vércsoportunk!

A japán kultúrában nagyon komoly hagyománya van annak az alapvető elképzelésnek, hogy az emberek vércsoportja meghatározza a személyiségüket. Ez nagyon emlékeztet a nyugati kultúrában elterjedt horoszkópkészítéshez.

Eddig még nem sikerült tudományosan igazolni, de nagyon sok ember érzi úgy, hogy igaz rá a vércsoportjához tartozó jellemzés. Döntsd el, hogy te mit gondolsz! Szerinted Rád igaz?

A nullás vércsoportú emberekre jellemző, hogy hihetetlen energiával rendelkeznek, azonban nagyon sokszor képesek hideg fejjel cselekedni. Nagyon fontosak számukra a céljaik, és rendkívül aktívak, mindig szeretnének közelebb jutni céljaik eléréséhez.

Nem ismerik azt a fogalmat, hogy feladni valamit, ezért mind a karrierben, mind a szerelemben sikereket érnek el. Bár szeretik megélni az érzelmeiket, de csak addig a pontig, ameddig azok nem akadályozzák őket a racionális gondolkodásban.

[

]

Ez néha ahhoz is vezethet, hogy a negatív érzelmeiket képtelenek átélni, ami nem mindig jó. Szélsőséges esetben annyira háttérbe szoríthatják az érzelmeiket, hogy olyan tevékenységeket végeznek nagyon hosszú időn keresztül, amelyet valójában utálnak csinálni, de mivel az hasznosnak tűnik, folytatja.

Nem szeret alkalmazkodni, viszont eléri kényszer alkalmazása nélkül is, hogy a környezete örömmel alkalmazkodjon hozzá. Remekül teremt kapcsolatot, és jó kapcsolatokat ápol mind a szomszédaival, mint a munkatársaival, és egyre újabb és újabb kapcsolatokat tud kiépíteni.

Mind az üzletben, mint pedig a művészvilágban a sikeres emberek között sok nullás vércsoportú ember található. Remek remek üzleti érzékkel és erős ambícióval rendelkeznek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Az A-s vércsoportú emberekre jellemző a maximalizmus, és az, hogy magas elvárásokat állítanak fel saját maguk számára! Nagyon nehezen végeznek el olyan feladatokat, amelybe nem tudnak teljes mértékben bevonódni, mert nem érdekli őket, vagy nem tartják azt erkölcsösnek és jónak.

Azonban abban az esetben, ha teljesen azonosulnak egy feladattal, vagy nagyon megszeretnek valakit, és meggyőződnek arról, hogy a legjobb párt választották, a végsőkig kitartanak mellette.

Semmit sem szeretnek, ahol a felszínt kell kapargatni: ha elkezdenek valamit, azt egészen biztosan végigcsinálják. Ez ad nekik energiát: nagyon lelkiismeretesek mint a munkahelyükön, mint pedig a párkapcsolatokban! Munkahelyi teljesítményük nagyon sokszor a csúcsra juttathatja őket.

Annak ellenére, hogy elkötelezett, hűséges és lojális emberekről van szó, sokszor lehetnek magányosak, mivel magas, magukkal és másokkal szemben is fennálló elvárásaik miatt előfordulhat, hogy kevesebb emberrel tartanak kapcsolatot, és kevesebb feladat végrehajtásába mernek belevágni.

Ennek ellenére aki igazán ismer Téged, azt tudja, hogy milyen megbízható vagy, rád mindig lehet számítani, és hogy ha valamit csinálsz, azt igazán csinálod!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ha a B-s vércsoportba tartozol, jellemző rád, hogy kívülről szinte mindig nyugodtnak tűnsz, az emberek nem láthatják meg, hogy érzelmileg bármi megérintene. Ez a nyugalom méltóságteljes aurával ruház fel Téged!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/horoszkop/itt-a-nagy-vercsoport-horoszkop-nem

Pages: 1 2 3

Continue Reading

Ajanlo

To Top