Connect with us

Egyéb

MEGHALT AZ A PICI BABA, AKIT AZ ANYJA HALÁLRA VERT, MERT LELÖKTE VÉLETLENÜL A LAPOS TV-T.. – MUTATJUK A MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEKET:

MEGHALT AZ A PICI BABA, AKIT AZ ANYJA HALÁLRA VERT, MERT LELÖKTE VÉLETLENÜL A LAPOS TV-T.. – MUTATJUK A MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEKET:

Meghalt az a pici baba, akit az anyja halálra vert, mert lelökte véletlenül a lapos tv-t.. – Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:
Egy húsz hónapos kisgyereket kritikus állapotban vittek be egy michigani kórházba, ahol nem tudtak végül segíteni rajta. Viston Stevensonnak betört a feje, belső vérzése volt, eltört a kulcscsontja, a medencecsontja és néhány bordája is.
Halálra verte a 20 hónapos gyerekét egy anya, miután az ledöntötte a lapostévéjét:
A hatóságok letartóztatták a gyerek anyját, aki a gyanús szerint azért kínozta meg, és verte halálra a kisgyereket, mert az véletlenül ledöntötte a lapostévéjét.

[

]

A húszéves Rhionna Nicholst már decemeber hetedikén letartóztatták, azóta rácsok mögött van.

A Wayne megyei ügyész, Kym Worthy szerint a 20 éves Rhionna Nicholst bűnös gyilkossággal, valamint elsőfokú gyermekbántalmazással és kínzással vádolják.

A rendőrség tájékoztatása szerint december 5-én, csütörtökön 17 óra körül hívták őket a Kentucky St.-i otthonba egészségügyi sürgősségi bejelentés miatt. A további nyomozás során kiderült, hogy szerintük gyermekbántalmazásról van szó.

A 20 hónapos gyermeket kórházba szállították, de később belehalt sérüléseibe.

„Hallottam a tűzoltóautót, és láttam az EMS-t, aztán láttam, hogy egy hölgy kirohan” – mondta egy szemtanú a helyszínen.

Nicholst hétfőn bíróság elé állították, és a bíró megtagadta a köteléket az anyától, akit azzal vádolnak, hogy egy televíziós dührohamban megölte a babáját.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/meghalt-az-a-pici-baba-akit-az-anyja-halalra-2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top