Connect with us

Egyéb

Zoltán görögországi nyaralásán halt meg.Ha elolvasod mi történt, a szíved beleszakad

Zoltán görögországi nyaralásán halt meg.Ha elolvasod mi történt, a szíved beleszakad

A megrendítő mélységű írásokat a saját internetes oldalán hozta nyilvánosságra. Nem lehet könnyek nélkül elolvasni az Aludj kisfiam című a versét sem, amelyhez egy képet tett, ahogy a fia sírjánál ül.

„Csitt, csak hallgass, a szív szava szól: szeretlek kincsem!, hallod valahol? Csöndes a sírkert, lobban a láng, altatót dúdol az édesanyád.”

[

]

Gősi Vali ma is minden nap megemlékezik a hős gyermekéről. Zoltán ugyanis néhány napja ünnepelte volna a 45. születésnapját. Ha a tenger nem veszi el, a szerelmével, a gyermekeivel, csodás emlékekkel.

Az édesanya, aki hihetetlen erős ember, még azt is megköszönte nem is olyan régen, hogy valaki egy rózsacsokrot tett a fia sírjára. Némi vigaszt jelent számára, hogy a másik gyermeke, azóta már unokával is megajándékozta a családot.Utóbb derült ki az is, hogy azon a környéken évente négy-öt ember fullad meg azért, mert felelőtlen, de életmentőt még sosem ragadtak el a hullámok. Egy emlékhelyet is állították Zoltánnak ott, ahol elnyelte a tenger.

Ha Korfu szigetén járnak, akkor – önfeledt nyaralás ide vagy oda – menjenek el a Canal d’Amourhoz és tegyenek egy szál virágot az emlékhelyre.Megérdemli az a fiú, aki feláldozta a saját életét azért, hogy más szíve tovább doboghasson.Ő a mi igazi hősünk.Nyugodj békében, Gősi Zoltán!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/zoltan-gorogorszagi-nyaralasan-halt-2/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top