Connect with us

Egyéb

Viktor fiamat sokan bántják az autizmusa miatt, de nézzétek miket rajzol! Köszönök minden kedves szót! Mutatom a képeket:

Viktor fiamat sokan bántják az autizmusa miatt, de nézzétek miket rajzol! Köszönök minden kedves szót! Mutatom a képeket:

Üdv mindenkinek!!! Szeretném bemutatni a fiamat és a műalkotásait! Viktor fiam (12) pasztell rajzoló, aki történetesen egy autizmussal rendelkező non-verbális fiú.

Rendkívüli tehetséggel áldotta meg a sors a 12 éves Viktort , aki fiatal kora ellenére már most igazi tehetséges művész.

Viktor , aki autista, nem beszél, az érzéseit csak a  rajzain keresztül mutatja ki így kommunikál a külvilággal. Rajzai egyre népszerübbek itthon és külföldön egyaránt, közösségi oldalán egyre több követőre tesz szert.

Viktor édesanyja osztotta meg a facebook oldalán :

Üdv mindenkinek!!!

Szeretném bemutatni a fiamat és a műalkotásait!

Viktor fiam (12) pasztell rajzoló, aki történetesen egy autizmussal rendelkező non-verbális fiú. Pályafutása korai szakaszában van, és jól jönne, ha támogatnád azzal, hogy elindulsz az Instagramjára vagy a FB-ra, és követed és / vagy megvásárolod egyik gyönyörű művét

 

 

Elérhető az instagramon:
https://instagram.com/vichys_art?r=nametag

A Facebookon: is:

https://www.facebook.com/Vichys-art-103889754845802/
TikTok:Vichys_art
YouTube: Vichy művészete
Continue Reading

Ajanlo

To Top