Connect with us

Egyéb

El se akarták hinni, akik hallották, de tényleg ezt mondta Galambos Lajos

El se akarták hinni, akik hallották, de tényleg ezt mondta Galambos Lajos

El se akarták hinni, akik hallották, de tényleg ezt mondta Galambos Lajos

Mindenkit meglepett a hamarosan börtönbe vonuló zenész.

Galambos Lajost 2015 óta vádolják nyolc társával együtt víz-, gáz- és áramlopással. A zenészre első fokon 2021 szeptemberben 2 év 10 hónap börtönbüntetést szabtak ki, emellett három évre eltiltották a közügyektől, továbbá pénzbüntetést kapott, illetve 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Az ügyészség azonban súlyosítást kért, így 2022 őszén elkezdődött az ügy másodfokú tárgyalása. Tavaly decemberben aztán megszületett a másodfokú ítélet, Lajcsi 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltottak el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.Lajcsi tehát hamarosan börtönbe vonul, de amíg teheti, vállal bulikat. A zenész tehát nem feltétlenül kellene, hogy jó passzban legyen, ám ő úgy döntött, humorral oldja a benne lévő feszültséget. A talált egy felvételt, ahol Lajcsi valami hihetetlen öniróniával imígyen konferál fel egy dalt:

Tudjátok, kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! Én ezzel megköszönöm, hogy itt lehettem. Viszem a gázsit, viszem a bevételt, viszem az áramot és amit gondoltok! Sziasztok!

@maca.neni #galamboslajcsi #galamboslajos #lajcsi #buli #vicc #ironia #poén #viccesvideo #tvfelvetel #hofigéza #probaljmeglazitani #áram #áramlopás #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen ♬ eredeti hang – Maca néni

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/galambos-lajos-koncert-aramlopas/qynxmzj

Continue Reading

Ajanlo

To Top