Connect with us

Egyéb

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 6 éves pici lányunk a mai napon meghalt!

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 6 éves pici lányunk a mai napon meghalt!

[

]

Elena Desserich olyan volt, mint bármelyik másik kislány az ő korában. Szeretett rajzolni (rózsaszín volt a kedvenc színe), és tanár szeretett volna lenni, amikor felnő. De sajnos minden hirtelen megváltozott: az orvosok rákot diagnosztizáltak nála, amely gyógyíthatatlan volt és körülbelül három hónapot adtak neki. Annak érdekében, hogy élvezze ezt a kevés időt, ami neki még hátra van, a szülei soha nem beszéltek neki a diagnózisáról.

Nem sokkal azután, Elena olyan beteg lett, hogy nyelési és beszéd problémái lettek. Ahhoz, hogy kommunikáljon a szüleivel, elkezdett jegyzeteket írni. De a szülei nem tudták, hogy Elena elrejtett néhány ilyen feljegyzést a ház körül – nyilván többet tudott, mint ahogy azt a szülei gondolták.

Eldugta a jegyzeteket az edények között, a fiókokban, a könyvekben… Mindegyikben azt írta, hogy szereti a családját. Az egyik feljegyzésében bocsánatot kért az apjától a betegségéért. Elena 2007 augusztusában halt meg. a szülei hónapokon keresztül találtak jegyzeteket szétszórva a házban, amikor a legkevésbé sem számítottak rá. Minden egyes jegyzet, amit találtak egy ütés volt számukra, mert arra emlékeztette őket, hogy lányuk elment, de ugyanakkor áldás is volt, mert emlékeztette őket, hogy a lányuk szerette őket a rövid idő alatt, amíg ezen a földön volt.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kedves-mindenki-mely-fajdalommal-tudatjuk-101?fbclid=IwAR1ftLOK_Tuoby3EWlWaL5L_RgFhu5RJH7FYxIPj_P3NLLgjsQLVC8l88xo

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top