Connect with us

Egyéb

Anyósának üzen Berki Mazsi? Újabb fotók a luxusnyaralásról

Anyósának üzen Berki Mazsi? Újabb fotók a luxusnyaralásról

Anyósának üzen Berki Mazsi? Újabb fotók a luxusnyaralásról

Nem akármilyen látvány.

Berki Krisztián özvegye, új párja, valamint a gyermekeik felhőtlenül élvezik az afrikai napsütést és a hűs koktélokat. A zanzibári szálloda fejedelmi kényelmet ígér vendégeinek. Ahogy a bemutatkozó oldalukon írják, a trópusi természet és az időtlen elegancia találkozása jellemzi a hotelt, ami tíz hektáron terül el, és amelynek természetesen saját, fehér homokos tengerpartja van, amit kizárólag a vendégek élvezhetnek. Nem tetszik mindez Berki Krisztián édesanyjának.

“Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm” – volt tele tegnap az internet Berki anyukája Borsnak adott nyilatkozatával.

Olvashatta ezt Mazsi is akár, aki most a szép körmeit mutatta meg egzotikus keretbe téve, mintha integetne a fotókon. Mindenesetra a háttér és a köröm is szép.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/berki-mazsi-fotok-zanzibar/9ps03lk

Continue Reading

Ajanlo

To Top