Connect with us

Mindennapok

Holnap lesznek barátnőm ikrei 1 évesek! Nagyon fájdalmas az ok, amiért utoljára lehet velük!

Holnap lesznek barátnőm ikrei 1 évesek! Nagyon fájdalmas az ok, amiért utoljára lehet velük!

Holnap lesznek barátnőm ikrei 1 évesek! Ez a fájdalmas oka,amiért utoljára lehet velük!

“Holnap lesznek 1 évesek ezek a drága kincsek. Éva barátnőm szülés után tudta meg, hogy méhét el kell távolítani. A műtét elkerülhetetlen volt. Ezen aránylag hamar túltette magát, hisz a babák minden pillanatát betöltötték. Sajnos néhány hónap elteltével kiderült, hogy rákos.

Mindent megtett a család, az orvosok érte, de állapota súlyosbodott. Nem akarom részletezni, mert hull a könnyem. Azt kérte tőlem, bár a férje biztosan nagyon fog haragudni rám – tegyem meg, hogy elküldöm hozzátok a két kicsi TÜNDÉRKE fotóját, mert Ő tudja, ez lesz velük az első és egyben utolsó születésnap. Megszakad a szívem, de le kell írjam: Évának hetei vannak hátra! Kérlek titeket a nevében: Legyetek szívesek minél több gyönyörű szót írni a babucikról, mert ezzel tudtok neki néhány boldog pillanatot okozni földi életében. Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek kérésének eleget tenni!”

Az elmúlt hónapokban Éva és a családja a lehető legtöbbet próbálták kihozni az időből. A kicsik növekedése, az első szavaik, az első lépéseik – minden egyes pillanat aranyat ért. Éva, bár súlyos betegségével küzdött, minden energiáját arra fordította, hogy minél több időt tölthessen szeretteivel.

A holnapi születésnap különleges lesz. A család minden tagja összegyűlik, hogy megünnepelje az ikrek első évfordulóját. Együtt lesznek, nevetnek, szeretnek, és megosztják az öröm pillanatait – még ha csak rövid időre is. Éva azt szeretné, ha a kicsik emlékezni fognak rá, mint egy szeretetteljes és boldog anyára, aki mindent megtett értük.

Kérésével kapcsolatban Éva arra bíztat mindenkit, hogy osszák meg gondolataikat, érzéseiket és jókívánságaikat, hogy ezek a szavak erőt és vigaszt nyújthassanak neki ebben az utolsó időszakban. Minden egyes üzenet, minden egyes szó, amit kap, segít neki abban, hogy érezze: élete és küzdelme nem volt hiábavaló.

Köszönjük, hogy ebben a nehéz időszakban együttérzésetekkel és szeretetetekkel támogatjátok Évát és családját.”

 

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top