Connect with us

Egyéb

Mi lehet Mészáros Lőrinc extrém fogyásának titka?

Mi lehet Mészáros Lőrinc extrém fogyásának titka?

Valósággal kicserélődött Mészáros Lőrinc, amióta rátalált a szerelem. Ez meglátszik a ledobott kilók számán is, ráadásul ötvenéves kora felett tudta ledobni a súlyfelesleget.

Mészáros Lőrinc az ország egyik leggazdagabb üzletembere, akinek ráadásul a magánéletben is sikere van. Amióta két éve rátalált a szerelem Várkonyi Andrea, a csinos tévés személyében, valósággal új ember lett Orbán Viktor gyerekkori barátjából. A párhoz közel állók szerint kivételesen nagy közöttük az összhang: Mészáros Lőrinc valósággal a tenyerén hordozza a műsorvezető-üzletasszonyt, de saját magára is marad ideje, s – érthetően – tetszeni kíván szíve választottjának.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc ritkán posztolnak a magánéletükről. De most... Fotó: Blikk/ Varga Imre

AMIÓTA VÁRKONYI ANDREA FELTŰNT AZ ÉLETÉBEN, MÉSZÁROS VIGYÁZ AZ ALAKJÁRA / FOTÓ: BLIKK

Tele van az internetet azokkal a régi fotókkal, amelyeken Mészáros Lőrinc még láthatóan súlyfelesleggel küszködött, ez azonban mára egyértelműen megváltozott. Már tavaly is remek színben volt, a legfrissebb felvételek szerint viszont még vékonyabb. Mészáros megnézte a Puskás Akadémia idei második felkészülési meccsét, ott készült róla pár fotó, s igazán szembetűnő a változás. Az 56 éves üzletembernek bizony nem kis kihívás karban tartania magát, az ötödik iksz felett ugyanis ez jóval több figyelmet és munkát igényel… de nem lehetetlen!

A Blikk több dietetikus, életmódszakértőt is megkérdezett, mi lehet Mészáros Lőrinc irigylésre méltó formájának titka, ám amikor megtudták, milyen témában kérjük a véleményüket, nevük mellőzése mellett, de gyakorlatilag egybehangzóan azt mondták: a kulcs itt is az étkezésben van, illetve rengeteg vizet kell inni.

– Harminc körül még jó esélyünk van a ledolgozásra, de negyven felett valóban tartósabbak tudnak lenni a hasunkon a párnák. A gyümölcsök, zöldségek napi bevitele bőséges vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmuk miatt vitathatatlanul fontos, de a gyors anyagcsere titka, hogy sok-sok folyadékot, lehetőleg vizet kell inni. A zsigeri zsírt a legjobban így lehet csökkenteni. Jót tesz a bőrnek, a szépen öregedés elixírje. Javasolt még a zöld tea, de az alkohol tartalmú italok fogyasztása nem – sorolte egy szakember.

Mészáros Lőrinc valószínűleg minőségi szénhidrátforrásokat vesz igénybe, friss alapanyagokból, frissen főzött ételekből. Ha gyakran jár étterembe, ez nem lehet gond. Az ötven felettiek körében nagy sikere van a főleg zöldségekből, hüvelyesekből és teljes kiőrlésű gabonából is álló mediterrán diétának is

– mondja egy másik dietetikus.

Egy 2014-es kép Mészárosról. A vállalkozó nyakán itt bizony még feszült az inggallér / Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

EGY 2014-ES KÉP MÉSZÁROSRÓL: A VÁLLALKOZÓ NYAKÁN ITT BIZONY MÉG FESZÜLT AZ INGGALLÉR / FOTÓ: MTI/KOSZTICSÁK SZILÁRD

A Blikknek tegnap sikerült telefonon utolérnie a Mészáros-csoport kommunikációs igazgatóját, Tóth Krisztinát, mivel a cégvezető nem tudott rendelkezésünkre állni. Ám munkatársunknak néhány éve volt lehetősége beszélgetnie az üzletemberrel, aki elmondta: Mészáros Lőrinc korán talpon lévő típus, reggel 6-7 óra körül kel, és este 6-8 óránál hamarabb nemigen ér véget a napja. Ám ha az ideje engedi, mindennap mozog valamit. Kardióval, biciklizéssel és futással igyekszik karban tartani magát: már kora délután edz, amire szükség is van, mert sok időt tölt ülve.

Continue Reading

Ajanlo

To Top