Connect with us

Mindennapok

Megkezdődött a rendőrgyilkos tárgyalása!Úgy beolvasott Dr. Holdampf Gusztáv büntetőbíró Úr hogy a rendőrgyilkos köpni nyelni nem tudott!

Megkezdődött a rendőrgyilkos tárgyalása!Úgy beolvasott Dr. Holdampf Gusztáv büntetőbíró Úr hogy a rendőrgyilkos köpni nyelni nem tudott!

Megkezdődött a rendőrgyilkos tárgyalása!Úgy beolvasott Dr. Holdampf Gusztáv büntetőbíró Úr  hogy a rendőrgyilkos köpni nyelni nem tudott! 

[

]

Kaptuk 
“Milyen jogai vannak akkor amikor egy rendőrre támad? Csendben meghalni!”
Dr. Holdampf Gusztáv büntetőbíró Úr nagyon igazat mondott!

Elmegyógyintézetbe szállítják Sz. Szilárdot, aki beismerte a rendőrgyilkosságot és a másik két rendőr megszúrását. Az elmemegfigyelőben azt fogják vizsgálni, hogy beszámítható volt-e a gyilkosság elkövetésekor, illetve hogy nem szenved-e büntethetőségét kizáró elmebajban. A rendőrgyilkosság beismerése nem csökkenti Sz. Szilárd büntetésének mértékét, életfogytiglanit kaphat.

Letartóztatták az intézkedő rendőrökre késsel támadó 35 éves Sz. Szilárdot a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt február 15-ig. 

A letartóztatás helyszínéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölte ki. Az ügyészség a szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélyére hivatkozva indítványozta a letartóztatást – orvosi szakvélemény alapján az ülésen ezt azzal kiegészítve, hogy a letartóztatás végrehajtási helyeként a bíróság az IMEI-t jelölje ki. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Következő oldal

Megosztás a Facebookon

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/megkezdodott-a-rendorgyilkos-targyalasa

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top