Connect with us

Ezotéria

Napi horoszkóp január 17. – Hatalmas hírünk van mára, te vagy az egyik szerencsés?

Napi horoszkóp január 17. – Hatalmas hírünk van mára, te vagy az egyik szerencsés?

Ha ma van a születésnapod: Nem mindenki fog helyeselni a terveiddel kapcsolatban, de ennek rád vonatkozóan nem lesz következménye. A lényeg, hogy vannak terveid, céljaid és azt nevesíteni is tudod. Így tudod, hogy merre tarts. Vágj bele és ne siess.

 

Ha egyedülálló vagy egészen különböző hódolókat fogsz magadhoz vonzani, akik más-más tulajdonságaidat fogják kiemelkedően vonzónak tartani. Válassz legjobb belátásod szerint. Ha párkapcsolatban élsz, lehet, hogy nem vagy túl harmonikus fázisban a kedveseddel. Hagynod kell, hogy neki is szava legyen a döntések sorozatában.

Kos

Természetesen próbáld lenyűgözni a hatalmi pozícióban lévő embereket, de azt ne várd el, hogy sok idejük legyen rád. A kozmikus aktivitás több lelkesedéssel fog megajándékozni. A barátaid fontos szerepet játszanak a mai napodban.

Bika

Nagyban kell gondolkoznod és hinned kell abban, hogy minden képességgel rendelkezel, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit akarsz. Egy célod, amiről azt hitted, hogy hamarosan fel kell adnod, valóra válhat. Csakis tőled függ.

Ikrek

Lehet, hogy te mindent megteszel a részedről, mégis elutasításban részesülsz, ami árt az önbecsülésednek. A kozmikus aktivitásnak köszönhetően hamarosan egy pozitív fázis veszi kezdetét, ami azt jelenti, hogy új nap virrad rád és tovább léphetsz.

Rák

Ha valaki, aki felé érzéseket táplálsz, úgy tűnik, hogy mindenkire figyel, csak rád nem, lehetséges, hogy a nap végére komoly összezördüléssel kell számolnod. Figyelj arra, mit beszélsz. A rossz szavak a rossz időben elvághatják az esélyeidet.

Oroszlán

Vezetni akarsz vagy követni? A jegyedben történő kozmikus aktivitás miatt talán nem lesz egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, de az egyik úgyis bekövetkezik. Jó lenne, ha te is el tudnál hajlani az egyik irányba.

Szűz

Számos gyakorlati kérdéssel fogod szemben találni magad az elkövetkező napokban, ami kifejezetten kedvedre való lesz. Boldoggá tesz, ha olyan problémákat kell megoldanod, amelyek logikus gondolkodást kívánnak meg.

Mérleg

Oly sokat teszel másokért. Ideje, hogy magadért is tegyél végre. Az egyik legizgalmasabb időszakod következik, amelyben kreativitásod fokozódik és a szerelmi életed is nagyobb meglepetéseket tartogat. Ne kösd le magad nagyon munkával.

Skorpió

Addig semmi gond az érzelem kinyilvánítással, amíg nem ragadtatod el magad túlságosan. Hagyd, hogy a józan ész mondja ki az utolsó szót. Az érzelmi szektorodban történő kozmikus aktivitás arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy óvatos.

Nyilas

Egész nap úton leszel, szóval próbáld meg a rég elmaradt feladataidat lezárni végre. Holnaptól már csökken a rád nehezedő nyomás, szóval még egy kis mókára is jut majd időd.

Bak

A Nap hamarosan elhagyja a jegyedet, ami azt jelenti, hogy még mindig van időd csinálni valamit, amit olyan nagyon szerettél volna az elmúlt hetekben, de amire ilyen-olyan okok miatt nem volt lehetőséged. Most vagy soha!

Vízöntő

Egy új napév következik számodra hétfőtől, ami azt jelenti, hogy érdemes volna minden elvarratlan szálat elintézni, amit eddig nem tudtál. Ha nem sikerül befejezni egy feladatot, akkor pedig dobd félre és indulj tiszta lappal.

Halak

Mindenkinek vannak gyengeségei, még egy Halaknak is és az elkövetkező hetekben a bakijaid annyira egyértelműek lesznek, hogy te sem tudod majd letagadni őket. De nem is kell. Ismerd el, becsüld meg és tanulj belőlük.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/napi-horoszkop-januar-17-hatalmas-hirunk-van-mara-te-vagy-az-egyik-szerencses/

Continue Reading

Ajanlo

To Top