Connect with us

Mindennapok

Nem kell börtönbe menni a rendőr gyilkosnak. Döbbenet, de így döntött a bíróság:

Nem kell börtönbe menni a rendőr gyilkosnak. Döbbenet, de így döntött a bíróság:

Sokkoló! Elmegyógyintézetbe kerül a rendőrgyilkos

Nem kell börtönbe menni a rendőr gyilkosnak. Döbbenet, de így döntött a bíróság:

A DROGOS BŰNÖZŐ CSÜTÖRTÖK KÉSŐ ESTE GYILKOLT MEG EGY FIATAL RENDŐRT, KÉT MÁSIK RENDŐRT PEDIG MEGSEBESÍTETT.

[

]

Sz. Szilárdot, a rendőrgyilkost később őrizetbe vették. Mivel lőtt sebet szerzett, egy börtönkórházba akarták vinni, ám a sebe nem súlyos, ezért a Fővárosi Törvényszék az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki fogvatartása helyéül 30 napra, ahol megvizsgálják, mennyire volt beszámítható a bűncselekmény elkövetésekor, illetve mitől volt zavart. Azaz, egyelőre nincs börtönben.

MOST SZ. SZILÁRD ÜGYVÉDJE IS MEGSZÓLALT, ELMONDÁSA SZERINT TELJESEN MÁSHOGY ZAJLOTT AZ A BIZONYOS ESTE. HANGSÚLYOZZUK: A VÉDŐÜGYVÉD SZERINT…

“Védencem a letartóztatás tárgyában tartott ülésen vallomást tett. Elmondta, hogy aggasztó, nyöszörgő hangokat hallott a felette lakó idős hölgy lakásából kiszűrődni, emiatt törte be az ajtót. Nyilatkozata szerint a kést is ekkor vette magához, hogy esetlegesen meg tudja védeni az idős hölgyet. A kést, védencem nyilatkozata szerint, a gyanúsított később önként átadta az ő segélyhívására kiérkező rendőröknek” – nyilatkozta az ügyvéd, majd hozzátette:

“Az események pontos feltárása, a szakértői vélemények bevárása, többek között védencem elmeorvosi szakértői véleményének bevárása és így a cselekmény pontos jogi minősítésének meghatározása képezi az eljárás további feladatait.”

Azt egyelőre még nem állította a védőügyvéd, hogy a kés magától indult el a szerencsétlen, fiatal rendőr felé. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nem-kell-bortonbe-menni-a-rendor-gyilkosnak

Continue Reading

Ajanlo

To Top