Connect with us

Mindennapok

Tornóczky Anita kíméletlenül kitálalt Zámbó Jimmyről: „

Tornóczky Anita kíméletlenül kitálalt Zámbó Jimmyről: „

Tornóczky Anitát személyes viszony fűzte a Királyhoz, elárulta, hogyan bánt vele a legendás magyar zenész. Állítása szerint nagyon-nagyon kemény ember volt, és nem tolerálta az ellenkezést. Sőt szemrebbenés nélkül tűrte mindenki Jimmy fegyverének állandó jelenlétét is.

 

Tornóczky Anita a #Bochkor című műsorban vendégeskedett, Cserpes Laura, Szécsi Zoltán és Lakatos Márk társaságában. A felvétel során szóba került a Zámbó Jimmy életét bemutató, A Király című felkapott sorozat is, amely kapcsán kiderült, hogy Anita személyes kapcsolatban állt Zámbó Jimmyvel, és nem félt megosztani privát élményeit a közös munkák során.

Sokat forgattunk. Velem mindig nagyon kedves volt, de láttam azt, hogy van, akikkel nem. Tehát nagyon-nagyon kemény ember volt és olyan nem volt, hogy valaki neki ellentmondott.

– mesélte az ATV műsorában Anita. Kapva az alkalmon az adás műsorvezetője, Bochkor Gábor kemény kérdést szegezett felé: “Láttál fegyvert nála?”

“Persze, sokszor. Ebben semmi különleges nem volt akkoriban.”

Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a viszkis pohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt és senkinek a szeme nem rebbent

– számolt be a megdöbbentő részletekről Anita, amit előzetesen a Naphire.hu tett közzé. A teljes adás a vasárnap esti #Bochkor-ban lesz látható.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/tornoczky-anita-kimeletlenul-kitalalt-zambo-jimmyrol/

Continue Reading

Ajanlo

To Top