Connect with us

Mindennapok

Hátborzongató részletek – Ez történt a lépcsőházban, ezért halt meg a hős rendőr, akit egy ország gyászol

Hátborzongató részletek – Ez történt a lépcsőházban, ezért halt meg a hős rendőr, akit egy ország gyászol

Ami eddig már kiderült: csütörtökön éjszaka riadóztatták a rendőröket egy XI. kerületi, Lecke utcai bérházhoz, a lakótársuktól rettegő bejelentők szerint a földszinten albérletben élő Sz. Szilárd valóságos ámokfutást rendezett a lépcsőházban.

 

Előbb mind a négy emeleten végigdörömbölte a szomszédok ajtaját, majd betört a fölötte lakó 80 év körüli, amputált lábú Marika nénihez.

A beszámolók szerint mindenütt “démonokat látó” férfit végül három járőr próbálta kordában tartani. Aztán a mindössze 29 esztendős Baumann Pétert kétszer szíven szúrta Sz. Szilárd, és a rendőr a helyszínen életét veszítette. Társai szintén megsérültek, később ők fogták el a menekülő gyilkost.

De mi történt pontosan a lépcsőházban az elkövető és az őt igazoltató rendőrök között? A Blikk most megtudta, milyen körülmények között történt a tragédia.

Miután a három rendőr a helyszínre érkezett, igazoltatni kezdték a magából teljesen kikelt Sz. Szilárdot. A rutinművelet során egy kést találtak a férfinél, amely egy tokba volt helyezve.

A fegyvert maga Baumann Péter tette zsebre, néhány pillanattal később azonban olyan történt, amire senki nem számított.

A lépcsőház világítása váratlanul lekapcsolódott, Sz. Szilárd pedig azonnal nekirontott Baumannak. Megszerezte a kést és habozás nélkül, kétszer egymás után szíven szúrta a rendőrt, majd a koromsötétben hadonászva a többieket is megvágta.

A sérült rendőrök üldözőbe vették az utcára kirohanó férfit, többszöri figyelmeztetés után lábon lőtték, majd elfogták.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/hatborzongato-reszletek-ez-tortent-a-lepcsohazban-ezert-halt-meg-a-hos-rendor-akit-egy-orszag-gyaszol/

Continue Reading

Ajanlo

To Top