Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Még a hetvenes években a nővérke segített egy megégett kisbabán. Négy évtizeddel később megpillant egy profilt a közösségi oldalon, és hirtelen azt sem tudja, hol van:

Amanda Scarpinatit az 1970-es években kisbabaként égési sérülések miatt kórházba kellett szállítani. A gyönyörű, ám nagy bajban lévő kislányra egy fiatal nővérke viselt gondot.

Annyira megható volt az a jelenet, ahogy a kezében tartotta a kicsit, hogy ez még egy kórházi újságba is bekerült a 70-es évek végén.

Amanda felnőve az újságból kivágott képekben talált magának vigaszt, és szinte érezte annak a fiatal nőnek a szeretetét, aki egy nagyon nehéz, fájdalmas időszakban kisbabaként vigyázott rá (még ha erre nem is emlékezhetett, mert annyira kicsi volt akkor).

Hosszú évekig vágyott arra, hogy valahogyan fellelje az ápolónőt, azonban próbálkozásai kudarcba fulladtak. Sem a kórháztól, sem pedig másmilyen módon sem sikerült megszereznie a nevét és az elérhetőségét.

A közösségi média megjelenésével azonban új remény csillant meg Amanda előtt: közösségi oldalán posztolta a vele történteket, és meglepetésére nagyon hamar sikerült is nyomára akadni a nővérkének, akinek a neve Susan Berger volt.

Két hét sem telt bele, és már találkozhattak is egymással. Közel négy évtized telt el azóta, hogy elkészült ez a kép, amely egy életre összekötötte a két nőt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!