Connect with us

Egyéb

Elköltözött a házából, a kisbabáját viszont otthagyta meghalni. Évek múlva visszamerészkedett, de alig hitte, amit ott látott

Elköltözött a házából, a kisbabáját viszont otthagyta meghalni. Évek múlva visszamerészkedett, de alig hitte, amit ott látott

A Moszkvától 250 km-nyire fekvő orosz város, Yaroslavl békés lakosai 10 évvel ezelőtt gyereksírást hallottak egy olyan házból, amelyről úgy tudták, hogy a lakói már elköltöztek. Ráadásul napok óta nem láttak lámpafényt kiszűrődni az épületből.

Mivel nem tudták mindezt mire vélni, értesítették a rendőrséget. A kiérkező hatóság megállapította, hogy a lakók elköltöztek, azonban egy kisbabát hagytak a földön, aki akkor már alig élt. Szörnyű, hogy mit élhetett át a kicsi!

A rendőrök beszállították a kórházba, ahol szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát, és még azt is kiderítették, hogy Lizának hívják, a szülőknek azonban nem akadtak a nyomára.

FÉNYKÉP: YouTube/РЕН ТВ. Новости

Nika, a fiatalasszony naponta többször is meglátogatta beteg kisfiát a kórházban, és miután egyszer meglátta a kis Lizát, akit senki sem látogatott, elhatározta, hogy majd ő látogatja a kislányt, és vitt neki ennivalót és játékot.

Nagyon megszerette a kislányt, azonban sajnos rövid időn belül elszállították őt az árvaházba. A nő ott is rendszeresen látogatta, és eldöntötte, hogy megindítja az örökbefogadási folyamatot.

Két évbe telt, mire hivatalosan is ő lehetett az anyukája, és nagy szeretetben nevelte a félénk kislányt, akiben sajnos súlyos lelki sérüléseket okozott, hogy napokig feküdt egyedül, étlen-szomjan, a ház hideg kövén.

FÉNYKÉP: YouTube/РЕН ТВ. Новости

Liza eleinte lassabban fejlődött, mint a többi gyerek, és a társai sokat bántották ezért! Nika töprengett, hogy mit tehetne, végül pedig elvitte Lizát egy tánc tanfolyamra, és a kislány a táncban, a ritmusban, és a zenében végre rátalált arra az élményre, ami új erőt adott neki, és fejlődésében pár év alatt utolérte a társait!

FÉNYKÉP: YouTube/РЕН ТВ. Новости

Ráadásul olyan fantasztikusan táncolt, hogy több tehetségkutatót is megnyert, és már gyermek modellversenyeken is sikerre elindult. Fiatal kora ellenére máris hírnévre tett szert, és ez arra indította a vér szerinti anyját, hogy megkeresse a lányát.

Liza azonban úgy döntött, hogy kategorikusan elutasítja a közeledését.

Neked mi a véleményed? Te hogyan döntöttél volna a kislány helyében?

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/elkoltozott/?fbclid=IwAR2Hrd3yBPOp-iT-3cn2h8JoxT3IzqnE7rb_UHXn4jJsSX9OWiDUE5tetWQ

Continue Reading

Ajanlo

To Top