Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Elköltözött a házából, a kisbabáját viszont otthagyta meghalni. Évek múlva visszamerészkedett, de alig hitte, amit ott látott

A Moszkvától 250 km-nyire fekvő orosz város, Yaroslavl békés lakosai 10 évvel ezelőtt gyereksírást hallottak egy olyan házból, amelyről úgy tudták, hogy a lakói már elköltöztek. Ráadásul napok óta nem láttak lámpafényt kiszűrődni az épületből.

Mivel nem tudták mindezt mire vélni, értesítették a rendőrséget. A kiérkező hatóság megállapította, hogy a lakók elköltöztek, azonban egy kisbabát hagytak a földön, aki akkor már alig élt. Szörnyű, hogy mit élhetett át a kicsi!

A rendőrök beszállították a kórházba, ahol szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát, és még azt is kiderítették, hogy Lizának hívják, a szülőknek azonban nem akadtak a nyomára.

FÉNYKÉP: YouTube/РЕН ТВ. Новости

Nika, a fiatalasszony naponta többször is meglátogatta beteg kisfiát a kórházban, és miután egyszer meglátta a kis Lizát, akit senki sem látogatott, elhatározta, hogy majd ő látogatja a kislányt, és vitt neki ennivalót és játékot.

Nagyon megszerette a kislányt, azonban sajnos rövid időn belül elszállították őt az árvaházba. A nő ott is rendszeresen látogatta, és eldöntötte, hogy megindítja az örökbefogadási folyamatot.

Két évbe telt, mire hivatalosan is ő lehetett az anyukája, és nagy szeretetben nevelte a félénk kislányt, akiben sajnos súlyos lelki sérüléseket okozott, hogy napokig feküdt egyedül, étlen-szomjan, a ház hideg kövén.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!