Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Itt a teljes videó: így lőtték le a késes támadót, aki megölt egy rendőrt

Itt a teljes videó: így lőtték le a késes támadót, aki megölt egy rendőrt

Az egész országot megrázta a hír, mely szerint tegnap este két rendőr súlyosan megsérült, egy másik társuk pedig életét vesztette.

 

A gyilkos, aki három rendőrt késelt meg, még a földön fekve sem adta meg magát. A két rendőr hamradik társa, Bauman Péter főtörzsőrmester a kórházban elhunyt. A rendőrség és az egész ország gyászolja a hőst.

A XI. kerületbe riasztották a rendőröket, mert egy őrjöngő férfi egy lakás ajtaján próbált behatolni. A kiérkező rendőrök közül hármat megkéselt az ámokfutó, egyiküknek halálos sebesülést okozott. A tettes az utcára menekült.

A felvételen látható, hogy az úttesten, a földön fekvő férfire két rendőr szegez fegyvert, de a gyilkos ennek ellenére ordítozik és feláll, menekülni próbál.

A videón látható és hallható, hogy a szökni próbáló gyilkosra figyelmeztető lövés után rálőnek, de a lábon lőtt gyilkos nem esik el, még néhány métert tovább fut és csak kicsit odébb, a villamosmegállóban esik el.

A két rendőr rászegezett fegyverrel tartja sakkban, hosszú percek után érkezett az erősítés. A másik videón látható, amikor már megérkezett a többi rendőr: rengeteg rendőrségi jármű a Fehérvári úton, és érkeznek a mentők is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!