Connect with us

Mindennapok

Itt a teljes videó: így lőtték le a késes támadót, aki megölt egy rendőrt

Itt a teljes videó: így lőtték le a késes támadót, aki megölt egy rendőrt

Az egész országot megrázta a hír, mely szerint tegnap este két rendőr súlyosan megsérült, egy másik társuk pedig életét vesztette.

 

A gyilkos, aki három rendőrt késelt meg, még a földön fekve sem adta meg magát. A két rendőr hamradik társa, Bauman Péter főtörzsőrmester a kórházban elhunyt. A rendőrség és az egész ország gyászolja a hőst.

A XI. kerületbe riasztották a rendőröket, mert egy őrjöngő férfi egy lakás ajtaján próbált behatolni. A kiérkező rendőrök közül hármat megkéselt az ámokfutó, egyiküknek halálos sebesülést okozott. A tettes az utcára menekült.

A felvételen látható, hogy az úttesten, a földön fekvő férfire két rendőr szegez fegyvert, de a gyilkos ennek ellenére ordítozik és feláll, menekülni próbál.

A videón látható és hallható, hogy a szökni próbáló gyilkosra figyelmeztető lövés után rálőnek, de a lábon lőtt gyilkos nem esik el, még néhány métert tovább fut és csak kicsit odébb, a villamosmegállóban esik el.

A két rendőr rászegezett fegyverrel tartja sakkban, hosszú percek után érkezett az erősítés. A másik videón látható, amikor már megérkezett a többi rendőr: rengeteg rendőrségi jármű a Fehérvári úton, és érkeznek a mentők is.

Az első felvételen az egyik rendőr felszólítja a férfit, hogy forduljon meg, mire az illető – aki percekkel azelőtt megölt egy rendőrt, másik kettőt megkéselt – azt kiabálja a rendőröknek, hogy hívjanak rendőröket, gyilkosok és, hogy meg akarják ölni. Később hallható, már a második felvételen, hogy azt mondja, muszáj volt szúrnia, mert meg akarták ölni.

Egészen nyilvánvaló, hogy a férfi nincs képben a világgal, valamitől teljesen elborult az elméje, egyelőre nem tudni, mit fogyasztott az ámokfutása előtt. A felvételen az a két rendőr tartja sakkban, illetve szúrja meg a férfit, akiket előzőleg megkéselt – egyiküket combon szúrta, társa a kezén és a mellkasán sérült meg – miután az erősítés megérkezett, a két hős egyenruhást kórházba szállították. Mint írtuk, előzőleg egy olyan lakásba akart berontani a gyilkos, ahol egy amputált lábú asszony lakott. Ezután szabadult el a pokol.

Teljes videó az esetről amit az RTL egyik nézője készített:

 

 

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/itt-a-teljes-video-igy-lottek-le-a-keses-tamadot-aki-megolt-egy-rendort/

Continue Reading

Ajanlo

To Top