Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Tragédia: Ő volt a fiatal, 29 éves rendőr, akit éjszaka halálra késelt egy őrült – fotó

Tragédia: Ő volt a fiatal, 29 éves rendőr, akit éjszaka halálra késelt egy őrült – fotó

Mély gyászba borult a magyar rendőrség, szeretett kollégájukat vesztették el.

 

Borzasztó ámokfutásba kezdett egy őrült férfi tegnap este a XI. kerületben. A helyszínre kiérkező három rendőrt is megkéselt, közülük az egyik, a 29 éves Baumann Péter életét vesztette. Lapunk információ szerint kétszer is szíven szúrta őt a támadó.

A magyar rendőrség mély gyászba borult, sokan csak reggel értesültek kollégájuk haláláról.

“Szolgálatteljesítés közben vesztette életét Baumann Péter r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

Baumann Péter r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi Budapest XI. kerületében.

A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelgünk munkatársunk helytállása előtt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában.

A főtörzsőrmester februárban lett volna 30 éves.

Nyugodj békében, Péter! – írta a Magyar Rendőrség a Facebookon.

Remek ember és nagyszerű rendőr volt

Baumann Péter kilenc és fél éve vette fel a szolgálatot, amit járőrként kezdett. Folyamatos szakmai fejlődése révén már közügyi megbízott státuszban dolgozott. Munkatársai és felettesei mind szerették, emberként és rendőrként is kiváló személy volt. Az előző évet kiváló teljesítménnyel zárta.

Nagyon szerethető és szakmailag is felkészült kollégát veszítettünk el

– fogalmazott Gál Kristóf rendőr alezredes.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!