Connect with us

Mindennapok

Feró, anyukámat hazazavarták a kórházból, hogy szimulál, 1 nap múlva életét vesztette

Feró, anyukámat hazazavarták a kórházból, hogy szimulál, 1 nap múlva életét vesztette

Megdöbbenve olvastam Feró nyílt levelét az internetezőknek, amiben azt fejtegeti, hogy a Magyar egészségügy rendven van, és aki hülyeségeket beszél erről, azt nyakon vágja.

[

]

Feró az édesanyám idős volt már 82 éves, beteges az elmúlt 10-15 évben. Soha nem volt komoly baja, de apróságok mindig voltak, megfázás, elvágta véletlenül az ujját, vagy egy kisebb törése is, megbotlott.Anyu ezen a napon arra ébredt reggel, hogy nagyon furcsa érzése van a mellkasánál, mintha ahogy ő fogalmazott: ” a rosseb egye meg, mintha egy elefányt ülne rajt ” . A mai napig cseng a fülembe, amit mondott.. Bevittük a Honvéd kórházba, ahol a híres Dr. Z. Gábor volt az ügyeletes. Nemes egyszerűséggel leültettek minket, hogy várjunk, és mi vártunk is 7 órát. Ennyi idő kellett, hogy foglalkozzanak velünk is..Megvizsgálták, és ők nem találtak semmit, ezért elzavartak minket, azzal, hogy időskorban ez a szimulálás már gyakori, a figyelemért teszik az idősek. Nem ezért tette, mivel másnap elhunyt álmában.

Feró, ezen kívül még tudok neked mutatni legalább 10.000 ilyen esetet, ahol betegeket hazaküldenek és meghalnak. Te pedig őket dícséred? Azt a látszatot keltve, hogy rendben van az egészségügy? Hát mennyit fizettek neked ezért ember? Hogy képzeled, hogy ezt a lerohadt, régimódi, rossz egészségügyet dícséred?!

Szégyeld magad!

Aki egyetért a levéllel valahogy jutassuk el Ferónak, aki észbe kap, és bocsánatot kér minden hozzátartozótól, akit ezzel mélységesen megsértett! Követeljük együtt

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/fero-anyukamat-hazazavartak-a-korhazbol-3

Continue Reading

Ajanlo

To Top