Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

MOST ÉRKEZETT: Megszólalt Orbán Viktor a rendőrgyilkosságról

MOST ÉRKEZETT: Megszólalt Orbán Viktor a rendőrgyilkosságról

ORBÁN VIKTOR 2023-as, első, rendkívüli bejelentései

A mai rádiós interjú az éjszakai, budapesti rendőrgyilkosság témájával kezdődött. A miniszterelnököt nem szokták ennyire friss témákról kérdezni, de most megtörtént. A miniszterelnök jól hallhatóan megrendülve beszélt az eseményekről.

– Annyit tudunk mondani most, hogy együttérzésünket fejezzük ki a meggyilkolt rendőr családja és családtagjai felé, gondoskodni fogunk róluk természetesen. Ebből is látszik, hogy veszélyes szolgálat a rendőri munka, meg kell őket becsülni és védeni is kell.

Az is jó hír, hogy az elkövetőt elfogták, nem örül az ember, hogy arról hall az ember, hogy a rendőrök a fegyverüket használták, ugyanakkor jó hír, hogy amikor kell, használják, a biztonságunk érdekében.

Erőrl majd később kell beszélnünk. Sokkhatás alatt vagyunk, meg vagyunk rendülve. A rendőrgyilkosság ritka dolog, ami azt jelenti, hogy a rendőrök jól végzik a munkájukat, nem az van, hogy egy ilyen hírre megrántjuk avállunkat, hogy ez mindennapos – mondta a szokottnál kevésbé összeszedetten a miniszterelnök.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!