Connect with us

Mindennapok

Most kaptuk szörnyű hírt Zoltán Erikáról – Eltorzult az arca és a teste

Most kaptuk szörnyű hírt Zoltán Erikáról – Eltorzult az arca és a teste

Zoltán Erika és Robi SztárChaten jártak nálunk, a közelgő koncertjük miatt és Casanova című ujradolgozott számának ellentmondásos sikerei miatt

Zoltán Erika öt évvel ezelőtt vágott bele az életmódváltásba. Elég gyorsan elképesztő eredményt ért el, akkor két ruhaméretet fogyott és megfiatalodott.

 

Azóta is tartja a vércseppanalízis vizsgálat után összeállított étrendjét, mégis többször visszajöttek rá a plusz kilók, de most újra a régi. Olyan karcsú és csinos, mint fénykorában volt.

 “Kamaszkoromtól kezdve folyamatosan háborúzom a súlyommal. Most egy jó hosszú csatározásnak az eredménye, hogy én nyertem és most végre azt érzem, visszatért belém az igazi Zoltán Erika. Az utóbbi években a változó korral járó menopauzával küzdöttem. Nekem nagyon sokáig tartott ez az időszak és rettenetesen megviselt – mesélte őszintén a Kiskegyednek” 

“Voltak olyan periódusok, hogy szigorúan betartottam az előírt diétás étrendet és akkor is csak híztam. Négy hetes léböjtkúra után 4 kilóval mutatott többet a mérleg. Akkor mérgemben majdnem fejjel nekimentem a falnak. – meséli most már nevetve az énekesnő. Ez meglátszott a külsőmön is, hiszen teljesen eltorzult az arcom, a testem. Most már lezárult ez a korszak és az elmúlt 1,5 évet olyan nyugalomban tudtam tölteni, hogy nagyon lassú tempóban elkezdtem újra veszíteni a súlyomból”

“Én még a vega étrendet is kipróbáltam, de attól sem mentek le a kilók. Nagyon gyakran hőhullámok törtek rám. Mi sokat utazunk a férjemmel és télen, amikor az autóban betakarózva, sálban utaztam a mínuszokban, hirtelen azt érzem, hogy kigyulladok belülről és mindent le kell dobni magamról. Előfordult, hogy otthon lezuhanyoztam, majd készülődtem a fürdőszobában és egyszer csak feltéptem a terasz ajtót és kirohantam a mínusz húszba, úgy ahogy voltam, mert szükségem volt a hideg levegőre”

“Robi időnként csak jól szórakozott rajtam. Rengeteget elégedetlenkedtem a tükörképemmel. Neki csak annyiban volt „megterhelő” ez az időszak, hogy folyamatosan biztosított arról, hogy szerinte én így is gyönyörű vagyok”

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-kaptuk-szornyu-hirt-zoltan-erikarol-eltorzult-az-arca-es-a-teste/

Continue Reading

Ajanlo

To Top