Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Most kaptuk szörnyű hírt Zoltán Erikáról – Eltorzult az arca és a teste

Most kaptuk szörnyű hírt Zoltán Erikáról – Eltorzult az arca és a teste

Zoltán Erika és Robi SztárChaten jártak nálunk, a közelgő koncertjük miatt és Casanova című ujradolgozott számának ellentmondásos sikerei miatt

Zoltán Erika öt évvel ezelőtt vágott bele az életmódváltásba. Elég gyorsan elképesztő eredményt ért el, akkor két ruhaméretet fogyott és megfiatalodott.

 

Azóta is tartja a vércseppanalízis vizsgálat után összeállított étrendjét, mégis többször visszajöttek rá a plusz kilók, de most újra a régi. Olyan karcsú és csinos, mint fénykorában volt.

 “Kamaszkoromtól kezdve folyamatosan háborúzom a súlyommal. Most egy jó hosszú csatározásnak az eredménye, hogy én nyertem és most végre azt érzem, visszatért belém az igazi Zoltán Erika. Az utóbbi években a változó korral járó menopauzával küzdöttem. Nekem nagyon sokáig tartott ez az időszak és rettenetesen megviselt – mesélte őszintén a Kiskegyednek” 

“Voltak olyan periódusok, hogy szigorúan betartottam az előírt diétás étrendet és akkor is csak híztam. Négy hetes léböjtkúra után 4 kilóval mutatott többet a mérleg. Akkor mérgemben majdnem fejjel nekimentem a falnak. – meséli most már nevetve az énekesnő. Ez meglátszott a külsőmön is, hiszen teljesen eltorzult az arcom, a testem. Most már lezárult ez a korszak és az elmúlt 1,5 évet olyan nyugalomban tudtam tölteni, hogy nagyon lassú tempóban elkezdtem újra veszíteni a súlyomból”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!